Where is the "To:" in the headers with multiple recipients?

Hello,

I’m still trying to track down why I won’t get AdminCC mail when two or more
recipients on our domain are defined.

Our configuration is:
RedHat 6.2 as a mail relay, sits in DMZ. All the mail is put into one
mailbox.

Exchange 5.5 with POPBeamer software. The POPBeamer connects to the mail
relay’s mailbox and gets the mail, then give it to exchange.

This is how a mail with multiple recipients look like, in the mail relay’s
mailbox:

From apache@rt.olivesoftware.com Sun Mar 23 19:14:14 2003
Return-Path: apache@rt.olivesoftware.com
Received: from fw-1.netvision.net.il ([192.115.127.33])
by mail.olive-soft.com (8.9.3/8.9.3) with SMTP id TAA31520;
Sun, 23 Mar 2003 19:14:14 +0200
Received: (from apache@localhost)
by rt.olivesoftware.com (8.11.6/8.11.6) id h2NHtTF24534;
Sun, 23 Mar 2003 19:55:29 +0200
RT-Attach-Message: yesSubject: [olivesoftware.com #22] test 10
From: “root via RT” rt@rt.olivesoftware.com
Reply-To: rt@rt.olivesoftware.com
In-Reply-To: rt-22@olivesoftware.com
Message-ID: rt-3.0.0rc1-22-24.8.34082094911935@olivesoftware.com
Precedence: bulk
X-RT-Loop-Prevention: olivesoftware.com
RT-Ticket: olivesoftware.com #22
Managed-by: RT 3.0.0rc1 (http://www.bestpractical.com/rt/)
RT-Originator: root@rt.olivesoftware.com
Bcc:
Content-type: multipart/mixed; boundary="----------=_1048442129-14606-3"
MIME-Version: 1.0

This is a multi-part message in MIME format…

------------=_1048442129-14606-3
Content-Type: text/plain; charset=“utf-8”

Sun Mar 23 19:55:28 2003: Request 22 was acted upon.
Transaction: Ticket created by root@rt.olivesoftware.com
Queue: General
Subject: test 10
Owner: Nobody
Requestors: root@rt.olivesoftware.com
Status: new
Ticket <URL: http://rt.olivesoftware.com/Ticket/Display.html?id=22 >

test 10

As you can see, there is no TO: field, so when the POPBeamer gets the mail,
it doesn’t have an address to send it to, and it fails to deliver.
When I send to two recipients on hotmail, both get the mail, so it is
probably something that is getting lost between RT (RedHat 7.3 with default
sendmail) and the mail-relay.

any ideas?
thanks!

/Shmulik.

Shmulik Gazit
Application Engineer
Olive Software LTD.
http://www.olivesoftware.com
Phone: +972-9-7643525
Direct: +972-9-7643510
Cell: +972-54-483949
Fax: +972-9-7643526
ICQ: 4262850
MSN: shmulikgazit@hotmail.com
YahooM: shmulikgazit@yahoo.com
AOL: ShmulikGZ

Hi,

As you can see, there is no TO: field, so when the POPBeamer gets

the mail,

it doesn’t have an address to send it to, and it fails to deliver.

When I send to two recipients on hotmail, both get the mail, so it is

probably something that is getting lost between RT (RedHat 7.3

with default

sendmail) and the mail-relay.

Sounds like POPBeamer is not behaving how it should. A To-header is not
necessary in an email, just an envelope address is required for an MTA to
deliver an email.

POPBeamer presumably also doesn’t handle Bcc?

Cheers,

Martin