Version in footer of webpage not incremented after an upgrade

Folks,

I recently upgraded my 3.0.7_01 installation of RT to 3.0.9 using the
specified procedures. When I logged onto the system, the bottom of the page
said that it was still 3.0.7_01. So I completely removed RT from the
system. I dropped the database and rm’d the entire RT installed directory.
I installed from scratch again and bounced apache, however when I logged
onto RT as root (the initial user) it still said it was 3.0.7_01. So I
completely cleaned out everything from the browser - the cache, the history,
the cookies etc. However it STILL says it’s 3.0.7_01. I cannot for the
life of me work out why. The file ${INSTALL}/rt/lib/RT.pm has a variable
called “VERSION” that is correct… 3.0.9. Yet the web pages beg to differ.

Does anybody know what’s going on?

Ta muchly!

Damien Lederer

Lederer, Damien wrote:

I installed from scratch again and bounced apache, however when I logged
onto RT as root (the initial user) it still said it was 3.0.7_01. So I

Did you stop and start apache? "reload"ing doesn’t count.
�|� Request Tracker... So much more than a help desk — Best Practical Solutions – Trouble Ticketing. Free.

Lederer, Damien wrote:

I installed from scratch again and bounced apache, however when I logged
onto RT as root (the initial user) it still said it was 3.0.7_01. So I

Did you stop and start apache? "reload"ing doesn’t count.

Ahh, just confirmed a “graceful” restart does not do the trick. However an
actual stop and start fixed it right up. You’re a legend, Phil! Thanks!

Hey, 3.0.9 is much faster.

Thanks so much for all your efforts on RT, guys.

Damien