User custom fields not displaying (RT 3.8.1)

I’m totally stumped on this one …

I added three new custom fields for users, but they are not displaying on
the user create or modify pages, although other previously created CF’s
are. I have the SuperUser permission and the new CF’s are definitely
enabled. No errors are being written to the RT or Apache logs. I even
tried explicitly granted the SeeCustomField and ModifyCustomField
permissions to privileged users – still no display and no errors.

Thanks,
David

maybe try creating a new queue and enabling them for that one and see if that works?-----Original Message-----
From: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com [mailto:rt-users-bounces@lists.bestpractical.com]On Behalf Of David Chandek-Stark
Sent: Thursday, October 02, 2008 12:28 PM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Subject: [rt-users] User custom fields not displaying (RT 3.8.1)

I’m totally stumped on this one …

I added three new custom fields for users, but they are not displaying on the user create or modify pages, although other previously created CF’s are. I have the SuperUser permission and the new CF’s are definitely enabled. No errors are being written to the RT or Apache logs. I even tried explicitly granted the SeeCustomField and ModifyCustomField permissions to privileged users – still no display and no errors.

Thanks,
David

David,

This will seem stupid, but did you also "Apply" the CF's to those 

queues and do the users that want to see them have access rights to
tickets in those queues. I only ask because sometimes when it seems
impossible for a certain a problem to occur, it is usually the result of
a simple oversight (ie. the logic is correct in the code but a
semi-colon was missing, etc.). Just checking and hope this helps.

Kenn
LBNLOn 10/2/2008 10:28 AM, David Chandek-Stark wrote:

I’m totally stumped on this one …

I added three new custom fields for users, but they are not displaying
on the user create or modify pages, although other previously created
CF’s are. I have the SuperUser permission and the new CF’s are
definitely enabled. No errors are being written to the RT or Apache
logs. I even tried explicitly granted the SeeCustomField and
ModifyCustomField permissions to privileged users – still no display
and no errors.

Thanks,
David



http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com

Oops. OK, I see what I missed. After creating the user custom field, you
have to “select” it by going to Global->Custom Fields->Users.

So it works now – whew!

Thanks,
DavidKenneth Crocker KFCrocker@lbl.gov wrote on 10/02/2008 01:37:01 PM:

David,

This will seem stupid, but did you also “Apply” the CF’s to those
queues and do the users that want to see them have access rights to
tickets in those queues. I only ask because sometimes when it seems
impossible for a certain a problem to occur, it is usually the result of

a simple oversight (ie. the logic is correct in the code but a
semi-colon was missing, etc.). Just checking and hope this helps.

Kenn
LBNL

On 10/2/2008 10:28 AM, David Chandek-Stark wrote:

I’m totally stumped on this one …

I added three new custom fields for users, but they are not displaying

on the user create or modify pages, although other previously created
CF’s are. I have the SuperUser permission and the new CF’s are
definitely enabled. No errors are being written to the RT or Apache
logs. I even tried explicitly granted the SeeCustomField and
ModifyCustomField permissions to privileged users – still no display
and no errors.

Thanks,
David


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com

Kenn,

These are “User” custom fields, not “Ticket” custom fields. Still I hope
you’re right that it’s simple oversight, especially since I’ve never
created custom fields on users.

Thanks,
DavidKenneth Crocker KFCrocker@lbl.gov wrote on 10/02/2008 01:37:01 PM:

David,

This will seem stupid, but did you also “Apply” the CF’s to those
queues and do the users that want to see them have access rights to
tickets in those queues. I only ask because sometimes when it seems
impossible for a certain a problem to occur, it is usually the result of

a simple oversight (ie. the logic is correct in the code but a
semi-colon was missing, etc.). Just checking and hope this helps.

Kenn
LBNL

On 10/2/2008 10:28 AM, David Chandek-Stark wrote:

I’m totally stumped on this one …

I added three new custom fields for users, but they are not displaying

on the user create or modify pages, although other previously created
CF’s are. I have the SuperUser permission and the new CF’s are
definitely enabled. No errors are being written to the RT or Apache
logs. I even tried explicitly granted the SeeCustomField and
ModifyCustomField permissions to privileged users – still no display
and no errors.

Thanks,
David


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com