Template bugs -- ONE resolved, one still there

The latest version has resolved the “No template” bug, but not the
Permission Denied message for deleting templates. This is a definite
improvement.

Thanks for fixing the one, Jesse…the other isn’t anything urgent, but
would be nice. But I’d rather be able to see my queues on the first try :wink:

Thanks,
-Jon

If you’ve got “SuperUser” or “ModifyTemplates” for this queue, you
should be able to delete them. the code path looks right to me.

Coupled with your other bug, I almost wonder if you’re running some
older release of RT 3 or haven’t restarted apache after an upgrade.

-jOn Mon, Apr 14, 2003 at 12:29:29PM -0500, Jonathan Mischo wrote:

The latest version has resolved the “No template” bug, but not the
Permission Denied message for deleting templates. This is a definite
improvement.

Thanks for fixing the one, Jesse…the other isn’t anything urgent, but
would be nice. But I’d rather be able to see my queues on the first try :wink:

Thanks,
-Jon


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

http://www.bestpractical.com/rt – Trouble Ticketing. Free.

I have SuperUser and I restart apache after every tweak I try, including
after upgrading searchbuilder, and I’m running 3.0.1pre2.

The original template bug (no template error when attempting to modify
templates) was fixed by upgrading from 3.0.0 to 3.0.1pre2, but not the
delete problem. It’s very odd. These are for Global Templates, not queue
templates, and I don’t have the same problem with queue templates. The
oddity here is that I can create and modify global templates, I just can’t
delete them.

-Jon

If you’ve got “SuperUser” or “ModifyTemplates” for this queue, you
should be able to delete them. the code path looks right to me.

Coupled with your other bug, I almost wonder if you’re running some
older release of RT 3 or haven’t restarted apache after an upgrade.

-j

The latest version has resolved the “No template” bug, but not the
Permission Denied message for deleting templates. This is a definite
improvement.

Thanks for fixing the one, Jesse…the other isn’t anything urgent, but
would be nice. But I’d rather be able to see my queues on the first try
:wink: