Still a MIME/HTML issue with rt-mailgate?

Read a few threads where it sounded like others were having similar
problems with the rt-mailgate in rt3-0-2, though I’m unclear if there’s
been a resolution to it?

The issue I’m experiencing is that when I send a text message through
the mailgate, regardless of size it appears in the queue as intended.
However if I reformat the same message to use some HTML encoding the
message cuts off and truncates.

I’ve even tried going up to the 3.0.3 development version, but I
experience the same problems there as well.

Any suggestions or solutions would be greatly appreciated.

Thanks,

Derek

HTML mail is avaialble via the “Download” link.
Displaying HTML is a security issue that would make RT vulnerable to
"Cross Site Scripting" attacks.On Mon, Jun 02, 2003 at 10:37:18AM -0400, Derek Buttineau wrote:

Read a few threads where it sounded like others were having similar
problems with the rt-mailgate in rt3-0-2, though I’m unclear if there’s
been a resolution to it?

The issue I’m experiencing is that when I send a text message through
the mailgate, regardless of size it appears in the queue as intended.
However if I reformat the same message to use some HTML encoding the
message cuts off and truncates.

I’ve even tried going up to the 3.0.3 development version, but I
experience the same problems there as well.

Any suggestions or solutions would be greatly appreciated.

Thanks,

Derek


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

http://www.bestpractical.com/rt – Trouble Ticketing. Free.