Search Page intermittently fails?

Hey Folks,

So for some reason my search page fails intermittently, if I click on
"tickets" I get:

Can’t use string (“AND”) as a HASH ref while “strict refs” in use at
/opt/rt3/bin/…/lib/RT/Interface/Web/QueryBuilder/Tree.pm line 209.

If I click on search builder, I can search and build searches.

I tried reinstalling Tree::Simple via CPAN per the wiki (
http://wiki.bestpractical.com/view/TroubleShooting) which didn’t seem to
help. I also reinstalled it from source using version 1.14 which also
didn’t help.

Any ideas?

I do see this in my rt-error_log, I looked up those errors and didn’t see
anything in the list archives or the wiki.

[Wed Dec 10 17:00:01 2008] [error] [client 10.180.139.13] FastCGI: server
"/opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi" stderr:
\tHTML::Mason::CGIHandler::handle_cgi_object(‘HTML::Mason::CGIHandler=HASH(0xa711430)’,
‘CGI::Fast=HASH(0xb3ae730)’) called at /opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi line
79
[Wed Dec 10 17:00:01 2008] [error] [client 10.180.139.13] FastCGI: server
"/opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi" stderr: \teval {…} called at
/opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi line 79
[Wed Dec 10 17:02:30 2008] [error] [client 10.180.139.21] FastCGI: server
"/opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi" stderr: [Wed Dec 10 22:02:30 2008] [info]:
Successful login for scott from
10.180.139.21(/opt/rt3/share/html/autohandler:197), referer:
http://rt.uua.org/
[Wed Dec 10 17:02:47 2008] [error] [client 10.180.139.21] FastCGI: server
"/opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi" stderr: [Wed Dec 10 22:02:46 2008] [info]:
Successful login for scott from
10.180.139.21(/opt/rt3/share/html/autohandler:197), referer:
http://rt.uua.org/index.html?HomeRefreshInterval=600

Cheers,

Scott