"Search" doesn't work anymore

Hello !

after upgrading from 3.0.10 to 3.4.2 the section “Tickets” on the left of the web interface. The link search the file “Listing.html” which doesn’t exist in the installation of this new version.
Can i have help ?

Sounds like you’ve installed the Statistics module. It breaks a line of
code in 3.4.2 regarding the search builder interface.

Follow the instructions from the link below to resolve…

http://wiki.bestpractical.com/index.cgi?RT3StatisticsPackage

Regards,

Les

Olivier Gigondan wrote:

You should probably check through the “Configuration” - “Global” - group
rights and or user rights. You may have to define privileges for the
root user to do searches.

What error do you get if you login as root and try to search?

Regards,

Les

Olivier Gigondan wrote:

The root user has no less rights than others, and granting all rights no resolve the problem.
The error, is that the web page is not display well and there’s the sand glass of the side of the mouse pointer and the only way to resolve is to restart “httpd”.
There’s an error message:
"/usr/local/apache/bin/httpd: error while loading shared libraries: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.3/i386-linux-thread-multi/auto/GD/GD.so: undefined symbol: gdFontGetLarge"----- Original Message -----
From: Les Stott
To: Olivier Gigondan ; rt-users@lists.bestpractical.com
Sent: Tuesday, August 09, 2005 3:09 PM
Subject: Re: [rt-users] “Search” doesn’t work anymore

You should probably check through the “Configuration” - “Global” - group rights and or user rights. You may have to define privileges for the root user to do searches.

What error do you get if you login as root and try to search?

Regards,

Les

Olivier Gigondan wrote:
Thanks for the url. But now it works except for the “root user”
----- Original Message -----
From: Les Stott
To: Olivier Gigondan
Cc: rt-users@lists.bestpractical.com
Sent: Tuesday, August 09, 2005 1:00 PM
Subject: Re: [rt-users] “Search” doesn’t work anymore

  Sounds like you've installed the Statistics module. It breaks a line of code in 3.4.2 regarding the search builder interface.

  Follow the instructions from the link below to resolve....

  http://wiki.bestpractical.com/index.cgi?RT3StatisticsPackage

  Regards,

  Les

  Olivier Gigondan wrote: 
    Hello !

    after upgrading from 3.0.10 to 3.4.2 the section "Tickets" on the left of the web interface. The link search the file "Listing.html" which doesn't exist in the installation of this new version.
    Can i have help ?

http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Be sure to check out the RT Wiki at http://wiki.bestpractical.com

Olivier Gigondan wrote:

The root user has no less rights than others, and granting all rights
no resolve the problem.
The error, is that the web page is not display well and there’s the
sand glass of the side of the mouse pointer and the only way to
resolve is to restart “httpd”.
There’s an error message:
"/usr/local/apache/bin/httpd: error while loading shared libraries:
/usr/lib/perl5/site_perl/5.8.3/i386-linux-thread-multi/auto/GD/GD.so:
undefined symbol: gdFontGetLarge"

You need to remove all of the GD perl modules and recompile them to use
the right gd libraries. Remove the ones installed via rpm and install
them from source. On 4 different machines, I could never get the
RT3Statistics package to work with the rpm gd libraries.

----- Original Message -----
*From:* Les Stott <mailto:support@cyberpro.com.au>
*To:* Olivier Gigondan <mailto:ogigondan@coframi-toulouse.com> ;
rt-users@lists.bestpractical.com
<mailto:rt-users@lists.bestpractical.com>
*Sent:* Tuesday, August 09, 2005 3:09 PM
*Subject:* Re: [rt-users] "Search" doesn't work anymore

You should probably check through the "Configuration" - "Global" -
group rights and or user rights. You may have to define privileges
for the root user to do searches.

What error do you get if you login as root and try to search?

Regards,

Les

Olivier Gigondan wrote:
Thanks for the url. But now it works except for the "root user"

    ----- Original Message -----
    *From:* Les Stott <mailto:support@cyberpro.com.au>
    *To:* Olivier Gigondan <mailto:ogigondan@coframi-toulouse.com>
    *Cc:* rt-users@lists.bestpractical.com
    <mailto:rt-users@lists.bestpractical.com>
    *Sent:* Tuesday, August 09, 2005 1:00 PM
    *Subject:* Re: [rt-users] "Search" doesn't work anymore

    Sounds like you've installed the Statistics module. It breaks
    a line of code in 3.4.2 regarding the search builder interface.

    Follow the instructions from the link below to resolve....

    http://wiki.bestpractical.com/index.cgi?RT3StatisticsPackage

    Regards,

    Les

    Olivier Gigondan wrote:
    Hello !
     
    after upgrading from 3.0.10 to 3.4.2 the section "Tickets"
    on the left of the web interface. The link search the file
    "Listing.html" which doesn't exist in the installation of
    this new version.
    Can i have help ?


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Be sure to check out the RT Wiki at http://wiki.bestpractical.com



http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Be sure to check out the RT Wiki at http://wiki.bestpractical.com

Drew Barnes
Applications Analyst
Raymond Walters College
University of Cincinnati

You need to remove all of the GD perl modules and recompile them to use
the right gd libraries. Remove the ones installed via rpm and install
them from source. On 4 different machines, I could never get the
RT3Statistics package to work with the rpm gd libraries

i have installed the perl modules from the archive, not rpm

You need to remove all of the GD perl modules and recompile them to use
the right gd libraries. Remove the ones installed via rpm and install
them from source. On 4 different machines, I could never get the
RT3Statistics package to work with the rpm gd libraries

i have installed the perl modules from the archive, not rpm