Rt2-to-rt3 unicode troubles

I’m trying to transition from rt2 to rt3 both running on a postgresql
database and Im using the latest rt2-to-rt3 script and Im running into
troubles. From looking over the output, it looks like the script is
dieing on multibyte unicode characters. Here is the error message:

Couldn’t create attachment
$VAR1 = {
‘Subject’ => ‘testing via email’,
‘ContentType’ => ‘multipart/signed’,
‘Headers’ => 'Return-Path: ultrasoul@ultrasoul.com
Delivered-To: request-tracker@157.182.194.59
Received: from mail.csee.wvu.edu (venema [157.182.194.151]) by tweedie (Postfix) with ESMTP id 2265B12E9E for request-tracker@157.182.194.59; Sun, 25 Aug 2002 16:38:06 -0400 (EDT)
Received: by mail.csee.wvu.edu (Postfix) id A7CD46BB0B; Sun, 25 Aug 2002 16:29:56 -0400 (EDT)
Delivered-To: helpdesk2@csee.wvu.edu
Received: from step2.ultrasoul.com (unknown [207.106.22.229]) by mail.csee.wvu.edu (Postfix) with ESMTP id D7DC36BB0A for helpdesk2@csee.wvu.edu; Sun, 25 Aug 2002 16:29:55 -0400 (EDT)
Received: from hestia.ultrasoul.com (wv-morgantown4c-217.mgtnwv.adelphia.net [24.50.83.217]) by step2.ultrasoul.com (Postfix) with ESMTP id B40E61B4A7 for helpdesk2@csee.wvu.edu; Sun, 25 Aug 2002 16:31:39 -0400 (EDT)
Received: from hestia.localdomain (localhost.localdomain [127.0.0.1]) by hestia.ultrasoul.com (Postfix) with ESMTP id 53AC03B0ED for helpdesk2@csee.wvu.edu; Sun, 25 Aug 2002 16:32:06 -0400 (EDT)
Message-Id: 87hehi8yt5.wl@ultrasoul.comFrom: “David D. Smith” ultrasoul@ultrasoul.com
To: helpdesk2@csee.wvu.edu
Subject: testing via email
User-Agent: Wanderlust/2.9.14 (Unchained Melody) SEMI/1.14.3 (Ushinoya) FLIM/1.14.3 (Unebigory\uffffmae) APEL/10.3 Emacs/21.2 (i386-debian-linux-gnu) MULE/5.0 (SAKAKI)
X-Face: <2bq*`T(w$F5EY!#3#CS=g\buOLi/FB.@’{@pkBV’WrDNrN>I9)qa=rbVg|5Qhzs4z$P?Jx>p)!~UO{\#'6\No~[$Bf=%Y(+fS+ghd,6oJXt%tzaXcWlzU-);bR^Tt1rnXcx"i0=G’x]UUi,xq2W:dPFH%uo\!o8Yl~h@jVyKtpkL7~5XV_#}r6_,5Dz}PUKy%zA"4U<Gu_^7p@T*/|AQ%wt5c&Nj<" #!fNLx|‘T6’P
MIME-Version: 1.0 (generated by SEMI 1.14.3 - “Ushinoya”)
Content-Type: multipart/signed; boundary=“pgp-sign-Multipart_Sun_Aug_25_16:32:03_2002-1”; micalg=pgp-sha1; protocol="application/pgp-signature"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
’,
‘Creator’ => ‘5’,
‘Parent’ => ‘0’,
‘Created’ => ‘2002-08-26 00:38:17+00’,
‘id’ => ‘5’,
‘TransactionId’ => ‘8’
};

ERROR: Unicode >= 0x10000 is not supoorted
[Tue Aug 17 19:40:48 2004] [crit]: Died at ./dumpfile-to-rt-3.0 line 714.
(/usr/share/request-tracker3/lib/RT.pm:257)

Can anyone help me out on this problem? Im not a perl programer so I
really have no clue as to how to fix this in perl, but in general I
would think a check somewhere to see if it is a multi byte unicode
character and turn it into some other character, say a ‘?’ would
work. Any help would be much appreciated. Thanks.

P.S. I thought I had emailed this list with the same question but I
don’t see it in the archives so Im resending. Also if you could cc me
on replys that would be helpful as I am not subscribed.
Scott Henson scotth@csee.wvu.edu