Rt2 to rt3 db conversion problems

I got strange output during dump->rt3 conversion, and now it appears that
ticket content has been mixed up a bit (the ticket display page has the
correct body, but hitting “reply” indent-includes the wrong body from a
different ticket entirely). Here’s the output of the conversion script:

Importing users

Importing groups
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)

Repeat last 2 lines 54 times each

Importing tickets…t-1
.t-2
.t-3
.t-4
.t-5
.t-6

skip a bit, please

.t-1192
.t-1193
.t-1194
Importing links
Could not create scrip: On Status Notify AdminCcs with templateStatus Change inqueue0
Could not create scrip: On Create Autoreply To Requestors with templateV LS I Autoreply in queue0
Could not create scrip: On Resolve Notify Requestors with templateV LS I Resolved in queue0

Those templates should be “VLSI Resolved”, and so forth. It looks like
other things that didn’t get imported properly include Keywords/Custom
Fields and Templates (and perhaps other things; I haven’t taken a tour
yet).

Any help would be appreciated. Thanks,

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E

I haven’t gotten a response regarding my conversion problems in a week’s
time, and I’m just wondering if it’s something simple that is so obvious
to everyone else that it isn’t worth a response… :slight_smile:

Here’s some more info that may help:

  • Red Hat 7.3
  • mysql-3.23.54a-3.73 rpm
  • Ticket 1069, when reply or comment is clicked in the webui, appears to
    have the content of ticket 1078. This happens all over the place, though
    sometimes the text is “This ticket appears to have no content” on reply.
  • The exported text forms of the tickets appear to be correct.
  • I’ve tried re-importing, with the same result.

I’ve noticed that the [crit] error with ACE_Overlay.pm seems to be a
common issue with others on the list. Any help would be appreciated.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.eduOn Tue, 13 May 2003, justin m. clayton wrote:

I got strange output during dump->rt3 conversion, and now it appears that
ticket content has been mixed up a bit (the ticket display page has the
correct body, but hitting “reply” indent-includes the wrong body from a
different ticket entirely). Here’s the output of the conversion script:

Importing users

Importing groups
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)

Repeat last 2 lines 54 times each

Importing tickets…t-1
.t-2
.t-3
.t-4
.t-5
.t-6

skip a bit, please

.t-1192
.t-1193
.t-1194
Importing links
Could not create scrip: On Status Notify AdminCcs with templateStatus Change inqueue0
Could not create scrip: On Create Autoreply To Requestors with templateV LS I Autoreply in queue0
Could not create scrip: On Resolve Notify Requestors with templateV LS I Resolved in queue0

Those templates should be “VLSI Resolved”, and so forth. It looks like
other things that didn’t get imported properly include Keywords/Custom
Fields and Templates (and perhaps other things; I haven’t taken a tour
yet).

Any help would be appreciated. Thanks,

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E

So, now I’m not getting the [crit] errors, but the condition is still
there. It’s also worth noting that I’ve been creating new tickets through
the webui since the import, and they don’t seem to have this problem,
further pointing to the dumpfile-rt3 script as the source of this issue.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.eduOn Tue, 20 May 2003, justin m. clayton wrote:

I haven’t gotten a response regarding my conversion problems in a week’s
time, and I’m just wondering if it’s something simple that is so obvious
to everyone else that it isn’t worth a response… :slight_smile:

Here’s some more info that may help:

  • Red Hat 7.3
  • mysql-3.23.54a-3.73 rpm
  • Ticket 1069, when reply or comment is clicked in the webui, appears to
    have the content of ticket 1078. This happens all over the place, though
    sometimes the text is “This ticket appears to have no content” on reply.
  • The exported text forms of the tickets appear to be correct.
  • I’ve tried re-importing, with the same result.

I’ve noticed that the [crit] error with ACE_Overlay.pm seems to be a
common issue with others on the list. Any help would be appreciated.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu

On Tue, 13 May 2003, justin m. clayton wrote:

I got strange output during dump->rt3 conversion, and now it appears that
ticket content has been mixed up a bit (the ticket display page has the
correct body, but hitting “reply” indent-includes the wrong body from a
different ticket entirely). Here’s the output of the conversion script:

Importing users

Importing groups
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)

Repeat last 2 lines 54 times each

Importing tickets…t-1
.t-2
.t-3
.t-4
.t-5
.t-6

skip a bit, please

.t-1192
.t-1193
.t-1194
Importing links
Could not create scrip: On Status Notify AdminCcs with templateStatus Change inqueue0
Could not create scrip: On Create Autoreply To Requestors with templateV LS I Autoreply in queue0
Could not create scrip: On Resolve Notify Requestors with templateV LS I Resolved in queue0

Those templates should be “VLSI Resolved”, and so forth. It looks like
other things that didn’t get imported properly include Keywords/Custom
Fields and Templates (and perhaps other things; I haven’t taken a tour
yet).

Any help would be appreciated. Thanks,

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E

Why don’t you try sending the dumpfiles for the two tickets you’ve
referenced? Sending data illustrating a problem is often a good way to
help track down the issue itself.On Tue, May 20, 2003 at 12:53:21PM -0700, justin m. clayton wrote:

So, now I’m not getting the [crit] errors, but the condition is still
there. It’s also worth noting that I’ve been creating new tickets through
the webui since the import, and they don’t seem to have this problem,
further pointing to the dumpfile-rt3 script as the source of this issue.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu

On Tue, 20 May 2003, justin m. clayton wrote:

I haven’t gotten a response regarding my conversion problems in a week’s
time, and I’m just wondering if it’s something simple that is so obvious
to everyone else that it isn’t worth a response… :slight_smile:

Here’s some more info that may help:

  • Red Hat 7.3
  • mysql-3.23.54a-3.73 rpm
  • Ticket 1069, when reply or comment is clicked in the webui, appears to
    have the content of ticket 1078. This happens all over the place, though
    sometimes the text is “This ticket appears to have no content” on reply.
  • The exported text forms of the tickets appear to be correct.
  • I’ve tried re-importing, with the same result.

I’ve noticed that the [crit] error with ACE_Overlay.pm seems to be a
common issue with others on the list. Any help would be appreciated.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu

On Tue, 13 May 2003, justin m. clayton wrote:

I got strange output during dump->rt3 conversion, and now it appears that
ticket content has been mixed up a bit (the ticket display page has the
correct body, but hitting “reply” indent-includes the wrong body from a
different ticket entirely). Here’s the output of the conversion script:

Importing users

Importing groups
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)

Repeat last 2 lines 54 times each

Importing tickets…t-1
.t-2
.t-3
.t-4
.t-5
.t-6

skip a bit, please

.t-1192
.t-1193
.t-1194
Importing links
Could not create scrip: On Status Notify AdminCcs with templateStatus Change inqueue0
Could not create scrip: On Create Autoreply To Requestors with templateV LS I Autoreply in queue0
Could not create scrip: On Resolve Notify Requestors with templateV LS I Resolved in queue0

Those templates should be “VLSI Resolved”, and so forth. It looks like
other things that didn’t get imported properly include Keywords/Custom
Fields and Templates (and perhaps other things; I haven’t taken a tour
yet).

Any help would be appreciated. Thanks,

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

http://www.bestpractical.com/rt – Trouble Ticketing. Free.

Jesse Vincent wrote:

Why don’t you try sending the dumpfiles for the two tickets you’ve
referenced? Sending data illustrating a problem is often a good way to
help track down the issue itself.

Here goes. I’m sure you will all at least get a kick out my users’
requests :-). The ticket dumps are attached.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu> On Tue, May 20, 2003 at 12:53:21PM -0700, justin m. clayton wrote:

So, now I’m not getting the [crit] errors, but the condition is still
there. It’s also worth noting that I’ve been creating new tickets through
the webui since the import, and they don’t seem to have this problem,
further pointing to the dumpfile-rt3 script as the source of this issue.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu

On Tue, 20 May 2003, justin m. clayton wrote:

I haven’t gotten a response regarding my conversion problems in a week’s
time, and I’m just wondering if it’s something simple that is so obvious
to everyone else that it isn’t worth a response… :slight_smile:

Here’s some more info that may help:

  • Red Hat 7.3
  • mysql-3.23.54a-3.73 rpm
  • Ticket 1069, when reply or comment is clicked in the webui, appears to
    have the content of ticket 1078. This happens all over the place, though
    sometimes the text is “This ticket appears to have no content” on reply.
  • The exported text forms of the tickets appear to be correct.
  • I’ve tried re-importing, with the same result.

I’ve noticed that the [crit] error with ACE_Overlay.pm seems to be a
common issue with others on the list. Any help would be appreciated.

–Justin Clayton
justincl@u.washington.edu

On Tue, 13 May 2003, justin m. clayton wrote:

I got strange output during dump->rt3 conversion, and now it appears that
ticket content has been mixed up a bit (the ticket display page has the
correct body, but hitting “reply” indent-includes the wrong body from a
different ticket entirely). Here’s the output of the conversion script:

Importing users

Importing groups
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: 1
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:884)
[Tue May 13 22:42:31 2003] [crit]: Can’t load a principal for id
(/usr/local/pkgs/rt3/lib/RT/ACE_Overlay.pm:885)

Repeat last 2 lines 54 times each

Importing tickets…t-1
.t-2
.t-3
.t-4
.t-5
.t-6

skip a bit, please

.t-1192
.t-1193
.t-1194
Importing links
Could not create scrip: On Status Notify AdminCcs with templateStatus Change inqueue0
Could not create scrip: On Create Autoreply To Requestors with templateV LS I Autoreply in queue0
Could not create scrip: On Resolve Notify Requestors with templateV LS I Resolved in queue0

Those templates should be “VLSI Resolved”, and so forth. It looks like
other things that didn’t get imported properly include Keywords/Custom
Fields and Templates (and perhaps other things; I haven’t taken a tour
yet).

Any help would be appreciated. Thanks,

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Justin Clayton
VLSI Research System Administrator
University of Washington
Electrical Engineering Dept
justincl@u.washington.edu
206/543.2523 EE/CSE 307E

t-1069 (12 KB)

t-1078 (9.31 KB)