RT Error - Couldn't load?

Hi,

I have just installed a copy of RT version 3.4.1.
Running on RedHat 8.0
Apache/2.0.53
Perl v5.8.0

I am getting the errors like “Couldn’t load queue”, "Could not load group"
when trying to clicking on the options in Configuration.

I would get this error for a while, then it would work for a while,
then back to the error again.

Any help would be appreciated.

Regards,

Craig A

Try giving more permissions to the username you’re logged on as.-----Original Message-----
From: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com on behalf of Craig Ayliffe
Sent: Wed 4/13/2005 10:52 PM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Cc:
Subject: [rt-users] RT Error - Couldn’t load ???
Hi,

I have just installed a copy of RT version 3.4.1.
Running on RedHat 8.0
Apache/2.0.53
Perl v5.8.0

I am getting the errors like “Couldn’t load queue”, "Could not load group"
when trying to clicking on the options in Configuration.

I would get this error for a while, then it would work for a while,
then back to the error again.

Any help would be appreciated.

Regards,

Craig A
http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

RT Administrator and Developer training is coming to your town soon! (Boston, San Francisco, Austin, Sydney) Contact training@bestpractical.com for details.

Be sure to check out the RT Wiki at http://wiki.bestpractical.com

Hi,

I am logged in as root - I can’t give it any more permissions can I?

Its not as though I am denied access, as for short periods it will
work, then it won’t.

Thanks,

Craig AOn 4/14/05, Baxter Shepperson baxter@networkinference.com wrote:

Try giving more permissions to the username you’re logged on as.

-----Original Message-----
From: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com on behalf of Craig Ayliffe
Sent: Wed 4/13/2005 10:52 PM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Cc:
Subject: [rt-users] RT Error - Couldn’t load ???
Hi,

I have just installed a copy of RT version 3.4.1.
Running on RedHat 8.0
Apache/2.0.53
Perl v5.8.0

I am getting the errors like “Couldn’t load queue”, "Could not load group"
when trying to clicking on the options in Configuration.

I would get this error for a while, then it would work for a while,
then back to the error again.

Any help would be appreciated.

Regards,

Craig A


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

RT Administrator and Developer training is coming to your town soon! (Boston, San Francisco, Austin, Sydney) Contact training@bestpractical.com for details.

Be sure to check out the RT Wiki at http://wiki.bestpractical.com