Problems with SSL and rt-mailgate

Hi Guys

This is happening to me

procmail: Assigning "MAILDOMAIN=movilnet.com.ve"
procmail: Assigning "FORMAIL=/usr/local/bin/formail"
procmail: Assigning "DMMH=/export/home/as10g/bin/dmmh.pl"
procmail: Assigning "RMQT=/export/home/as10g/bin/rmqt.pl"
procmail: Assigning "RT_MAILGATE=/opt/rt/bin/rt-mailgate"
procmail: Assigning "RT_URL=https://aspccs11.movilnet.com.ve"
procmail: Assigning "LOGABSTRACT=all"
procmail: No match on "^Subject:
+=?((ISO|iso)-8859-[0-9]|[Ww]indows-125[028])?[A-Z]?"
procmail: Executing "$FORMAIL -xSubject: | $RMQT"
procmail: Assigning "SUBJ_=PRueba"
procmail: No match on "^From:.
(cinternas@cantv.com.ve)"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(A|a)(R|r)]$"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(B|b)(D|d)]$"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(C|c)(C|c)]$"
procmail: Match on "^Subject:.[(C|c)(S|s)(O|o)]$"
procmail: Executing “/usr/local/bin/formail,-ISubject: PRueba"
procmail: Couldn’t determine implicit lockfile from
”/opt/rt/bin/rt-mailgate"
procmail: Locking “.lock"
procmail: Executing
”/opt/rt/bin/rt-mailgate,–queue,CSO,–action,correspond,–url,
https://aspccs11.movilnet.com.ve"
An Error Occurred
501 Protocol scheme ‘https’ is not supported
(Crypt::SSLeay not installed)*

The strange thing is that i have installed Crypt::SSLeay, and if i execute a
simple script with LWP works fine… so, if anyone can help me…

Regards!

Eliezer E Chávez
+58-416-6125676
eliezer.chavez@gmail.com

I have tested rt-mailgate in command line and works OK, this only happens
from procmail…

regards!

Hi Guys

This is happening to me

procmail: Assigning "MAILDOMAIN=movilnet.com.ve"
procmail: Assigning "FORMAIL=/usr/local/bin/formail"
procmail: Assigning "DMMH=/export/home/as10g/bin/dmmh.pl"
procmail: Assigning "RMQT=/export/home/as10g/bin/rmqt.pl"
procmail: Assigning "RT_MAILGATE=/opt/rt/bin/rt-mailgate"
procmail: Assigning "RT_URL=https://aspccs11.movilnet.com.ve"
procmail: Assigning "LOGABSTRACT=all"
procmail: No match on "^Subject:
+=?((ISO|iso)-8859-[0-9]|[Ww]indows-125[028])?[A-Z]?"
procmail: Executing "$FORMAIL -xSubject: | $RMQT"
procmail: Assigning "SUBJ_=PRueba"
procmail: No match on "^From:.
(cinternas@cantv.com.ve)"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(A|a)(R|r)]$"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(B|b)(D|d)]$"
procmail: No match on "^Subject:.[(C|c)(C|c)(C|c)]$"
procmail: Match on "^Subject:.[(C|c)(S|s)(O|o)]$"
procmail: Executing “/usr/local/bin/formail,-ISubject: PRueba"
procmail: Couldn’t determine implicit lockfile from
”/opt/rt/bin/rt-mailgate"
procmail: Locking “.lock"
procmail: Executing
”/opt/rt/bin/rt-mailgate,–queue,CSO,–action,correspond,–url,
https://aspccs11.movilnet.com.ve"
An Error Occurred

501 Protocol scheme ‘https’ is not supported
(Crypt::SSLeay not installed)*

The strange thing is that i have installed Crypt::SSLeay, and if i execute
a simple script with LWP works fine… so, if anyone can help me…

Regards!


Eliezer E Chávez
+58-416-6125676
eliezer.chavez@gmail.com

http://www.bumeran.com.ve/cv/eliezer-chavez

Eliezer E Chávez
+58-416-6125676
eliezer.chavez@gmail.com

I have tested rt-mailgate in command line and works OK, this only happens
from procmail…

regards!

Hi,

Sounds like mailgate isn’t getting the same environment variables when you
run it via procmail. Try tweaking rt-mailgate to print out @INC and maybe
all env variables. Then compare what you get from command line and
procmail.

Steve

Stephen Turner
Senior Programmer/Analyst - SAIS
MIT IS&T

The issue was solved, when i do an ldd in SSLeay.so, the lib was pointing to
a different openssl…

Best Regards for All!

I have tested rt-mailgate in command line and works OK, this only happens

from procmail…

regards!

Hi,

Sounds like mailgate isn’t getting the same environment variables when you
run it via procmail. Try tweaking rt-mailgate to print out @INC and maybe
all env variables. Then compare what you get from command line and procmail.

Steve


Stephen Turner
Senior Programmer/Analyst - SAIS
MIT IS&T

Eliezer E Chávez
+58-416-6125676
eliezer.chavez@gmail.com