Problems w/ exim as MTA

Hi all!

Finaly I got RT up and running, but there seems to be a problem
with exim as the MTA whic I can not figure out.

I just quote a bit from the logs:

Paniclog:
2003-02-06 13:53:01 18gQSW-0001Dc-00 Neither the system_aliases director
nor the address_pipe transport set a uid for local delivery of
|/opt/rt2/bin/rt-mailgate --queue support --action correspond

corresponding mainlog entry:
2003-02-06 13:53:01 Start queue run: pid=5788
2003-02-06 13:53:01 18gQSW-0001Dc-00 Neither the system_aliases director nor
the address_pipe
transport set a uid for local delivery of |/opt/rt2/bin/rt-mailgate --queue
support --action correspond
2003-02-06 13:53:01 End queue run: pid=5788

and a mail to root about the error is send:
2003-02-06 13:53:01 18glWX-0001VP-00 <= mail@wwpc31.wiwi.uni-wuppertal.de
U=mail P=local S=799
2003-02-06 13:53:01 18glWX-0001VP-00 => root
mail@wwpc31.wiwi.uni-wuppertal.de D=localuser T=local_delivery
2003-02-06 13:53:01 18glWX-0001VP-00 Completed

How could I solve this problem. I have really no clue what the problem is
about. I
checked the permissions on Mailgate and everything seems to be ok.

Thanks in advance!

Greetings

Christian Noelle

Christian Noelle mailto:noelle@wiwi.uni-wuppertal.de

University of Wuppertal - Department of Economics (FB 6) - CIP
CIP im Web: http://www.wiwi.uni-wuppertal.de/cip/
mailto:cip-support@wiwi.uni-wuppertal.de

At 14:11 06.02.2003 +0100, RT-User wrote:

Hi all!

Finaly I got RT up and running, but there seems to be a problem
with exim as the MTA whic I can not figure out.

I just quote a bit from the logs:

Paniclog:
2003-02-06 13:53:01 18gQSW-0001Dc-00 Neither the system_aliases director
nor the address_pipe transport set a uid for local delivery of
|/opt/rt2/bin/rt-mailgate --queue support --action correspond

The problem is exactly what this line says: You didn’t tell your exim under
which user it should start the mailgate. Either the director or the
transport can set this user. Choose whatever fits your setup most.

Nils