Problem with Custom fields not retaining the setting

RT 3.6.x

Hi,

I have a number of Customer fields which help track the status and other details of a ticket, when I use Customer fields or Basic to make changes the rest of the Customer fields get set back to their default state which is very very irritating does anyone know of a fix for this. This seems to occur more so with the Custom fields option in the ticket than the Basic although both do forget what was set in each custom field.

Any help would be appreciated as I have support people moaning at me about it.

Regards Simon

Sounds like a cacheing problem.
Cambridge Energy Alliance: Save money. Save the planet.

Simnon,

What stage are you using. “Transaction Create” or “Transaction Batch”.
“Batch” is what you need to use.

Kenn
LBNLOn 11/4/2009 5:31 AM, Simon Dray wrote:

RT 3.6.x

Hi,

I have a number of Customer fields which help track the status and
other details of a ticket, when I use Customer fields or Basic to make
changes the rest of the Customer fields get set back to their default
state which is very very irritating does anyone know of a fix for
this. This seems to occur more so with the Custom fields option in the
ticket than the Basic although both do forget what was set in each
custom field.

Any help would be appreciated as I have support people moaning at me
about it.

Regards Simon



http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com