New users on RT 3-0-3

Hi, I’ve just instaled the rt 3-0-3, after some headakes I’ve managed to
login with root and the paths are all correct, the problem now is login with
new users it keeps telling me “Your username or password is incorrect”, I
have the user enabled and also the option grant this user rights…

Do i miss anything ?

Best Regards

rech
Joao Rechena
mailto:rechena@ispower.org
http://ispower.org
"Have no phear I is here"

Joao Rechena wrote:

Hi, I’ve just instaled the rt 3-0-3, after some headakes I’ve managed to
login with root and the paths are all correct, the problem now is login
with new users it keeps telling me “Your username or password is
incorrect”, I have the user enabled and also the option grant this user
rights…

http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2003-May/014296.html

perhaps?
Phil Homewood, Systems Janitor, http://www.SnapGear.com
pdh@snapgear.com Ph: +61 7 3435 2810 Fx: +61 7 3891 3630
SnapGear - Custom Embedded Solutions and Security Appliances

Thanks Phil I will try it.

Best Regards

rech

Phil Homewood writes:

Joao Rechena wrote:

Hi, I’ve just instaled the rt 3-0-3, after some headakes I’ve managed to
login with root and the paths are all correct, the problem now is login
with new users it keeps telling me “Your username or password is
incorrect”, I have the user enabled and also the option grant this user
rights…

http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2003-May/014296.html

perhaps?

Phil Homewood, Systems Janitor, http://www.SnapGear.com
pdh@snapgear.com Ph: +61 7 3435 2810 Fx: +61 7 3891 3630
SnapGear - Custom Embedded Solutions and Security Appliances


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Joao Rechena
mailto:rechena@ispower.org
http://ispower.org
"Have no phear I is here"

I am not sure why but I don’t see a single ticket afetr migration from rt2
to rt3

These are steps I went through to do the migration

  1. rt2 is installed on machine A with mysql 3.23.x
  2. installed apache.1.3.27+mod_perl on machine B
  3. installed mysql4.0 on machine B
  4. dumped the database on a nfs directory on machine A
  5. mounted the nfs directory on machine B
  6. installed rt3-0-3 on machine B
  7. import the database unsing dumpfile-to-rt3 on machine B
  8. now I don’t see a single ticket on the website running on machine B

Both of the machines are sol sparc 8

Please help

Asif Iqbal
http://pgpkeys.mit.edu:11371/pks/lookup?op=get&search=0x8B686E08
There’s no place like 127.0.0.1