Muti-value custom field problem after 3.2.2 upgrade

Hi, all,

I got this problem:

After upgrading RT from 3.0.10 to 3.2.2, the contents of muti-value custom
fields are shown as bound into a single line (no “new line” separation among
the muti-values in a given custom field).
This problem is only noticeable after any change is made to the content of
the custom field.

Did I make some mistake during the upgrade process? Or is this a known
problem?
Thanks for any help.

Regards,

Fabio Cruz

My setup is:

RT 3.2.2 (upgraded from 3.0.10)
RedHat 9.0
MySQL v4.0
Apache 2.04
Perl v5.8.0
mod_perl v1.9907

This has been fixed in SVN. See my patches:

http://rt3.fsck.com/Ticket/Display.html?id=6165
http://rt3.fsck.com/Ticket/Display.html?id=6166

-ToddOn Mon, Oct 18, 2004 at 02:07:35PM -0300, F�bio S�rgio Cruz wrote:

Hi, all,

I got this problem:

After upgrading RT from 3.0.10 to 3.2.2, the contents of muti-value custom
fields are shown as bound into a single line (no “new line” separation among
the muti-values in a given custom field).
This problem is only noticeable after any change is made to the content of
the custom field.

Did I make some mistake during the upgrade process? Or is this a known
problem?
Thanks for any help.

Regards,

Fabio Cruz

My setup is:

RT 3.2.2 (upgraded from 3.0.10)
RedHat 9.0
MySQL v4.0
Apache 2.04
Perl v5.8.0
mod_perl v1.9907


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Be sure to check out the RT wiki at http://wiki.bestpractical.com