Multipart messages with web ui

Hi

When I create a ticket with the web ui, it “becomes” a multipart message
and is not displayed when I then “Reply” or “Comment” to this ticket.
This behaviour is a bit bothering. Can this be changed?

-andreas

The message with its full header looks like this:

MIME-Version: 1.0
X-Mailer: MIME-tools 5.411 (Entity 5.404)
Content-Type: multipart/mixed; boundary="----------=_999673574-21682-2"

This is a multipart message

Content-Type: text/plain
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: binary

This is another test. Just ignore it.
-andreas

Content-Type: text/plain
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: binary

This should have been fixed in 2.0.6. Are you running 2.0.6?On Wed, Sep 05, 2001 at 09:12:44AM +0200, Andreas Kruthoff wrote:

Hi

When I create a ticket with the web ui, it “becomes” a multipart message
and is not displayed when I then “Reply” or “Comment” to this ticket.
This behaviour is a bit bothering. Can this be changed?

-andreas

The message with its full header looks like this:

MIME-Version: 1.0
X-Mailer: MIME-tools 5.411 (Entity 5.404)
Subject: test
Content-Type: multipart/mixed; boundary="----------=_999673574-21682-2"

This is a multipart message

Content-Type: text/plain
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: binary

This is another test. Just ignore it.
-andreas

Content-Type: text/plain
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: binary


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

http://www.bestpractical.com/products/rt – Trouble Ticketing. Free.

It works well with 2.0.6
thanks!
-andreas

Jesse Vincent wrote: