I.E Problems


#1

I.E 5.0 seems to have problems when a cgi request is made. Sometimes I get a
page not found message and there is no reference to that page request in the
server access logs. With Netscape it seems to be fine. Does anyone know
anything about this?
Paul Morrison

"Eurobell (Holdings) PLC, Registered in England No 02904215

Registered Office: Eurobell House, Churchill Court, Manor Royal,
Crawley, West Sussex, RH10 2PN

Tel (National): 01293 400444, Tel: (International) +44 1293 400444

This message is subject to and does not create or vary any
contractual relationship between Eurobell (Holdings) PLC, its subsidiaries
or affiliates (“Eurobell”) and you.

Internet communications are not secure and therefore Eurobell does
not accept legal responsibility for the contents of this message.

Any view or opinions expressed are those of the author.

The message is intended for the addressee only and its contents and
any attached files are strictly confidential. If you have received this
message in error, please telephone the number above."


#2

sounds like an IE bug. are you sure you’re running the most recent rev of ie?On Thu, Mar 15, 2001 at 11:46:25AM -0000, Paul Morrison wrote:

I.E 5.0 seems to have problems when a cgi request is made. Sometimes I get a
page not found message and there is no reference to that page request in the
server access logs. With Netscape it seems to be fine. Does anyone know
anything about this?
Paul Morrison


"Eurobell (Holdings) PLC, Registered in England No 02904215

Registered Office: Eurobell House, Churchill Court, Manor Royal,
Crawley, West Sussex, RH10 2PN

Tel (National): 01293 400444, Tel: (International) +44 1293 400444

This message is subject to and does not create or vary any
contractual relationship between Eurobell (Holdings) PLC, its subsidiaries
or affiliates (“Eurobell”) and you.

Internet communications are not secure and therefore Eurobell does
not accept legal responsibility for the contents of this message.

Any view or opinions expressed are those of the author.

The message is intended for the addressee only and its contents and
any attached files are strictly confidential. If you have received this
message in error, please telephone the number above."


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

jesse reed vincent – root@eruditorum.orgjesse@fsck.com
70EBAC90: 2A07 FC22 7DB4 42C1 9D71 0108 41A3 3FB3 70EB AC90

I think co-ordinating 1000 prima donnas living all over the world will be as
easy as herding cats…" – Andy Tanenbaum on the linux development model, 1992


#3

Yes I’m using version 5.50.4x.
I’m also having problems creating the templates directory and the templates
within it automatically when I create a new queue, I have to do this
manually, is this normal?.

"Eurobell (Holdings) PLC, Registered in England No 02904215

Registered Office: Eurobell House, Churchill Court, Manor Royal,
Crawley, West Sussex, RH10 2PN

Tel (National): 01293 400444, Tel: (International) +44 1293 400444

This message is subject to and does not create or vary any
contractual relationship between Eurobell (Holdings) PLC, its subsidiaries
or affiliates (“Eurobell”) and you.

Internet communications are not secure and therefore Eurobell does
not accept legal responsibility for the contents of this message.

Any view or opinions expressed are those of the author.

The message is intended for the addressee only and its contents and
any attached files are strictly confidential. If you have received this
message in error, please telephone the number above."From: rt-users-admin@lists.fsck.com
[mailto:rt-users-admin@lists.fsck.com]On Behalf Of Jesse
Sent: 15 March 2001 13:51
To: Paul Morrison
Cc: rt-users@lists.fsck.com
Subject: Re: [rt-users] I.E Problems

sounds like an IE bug. are you sure you’re running the most recent rev of
ie?

I.E 5.0 seems to have problems when a cgi request is made. Sometimes I get
a
page not found message and there is no reference to that page request in
the
server access logs. With Netscape it seems to be fine. Does anyone know
anything about this?
Paul Morrison


"Eurobell (Holdings) PLC, Registered in England No 02904215

Registered Office: Eurobell House, Churchill Court, Manor Royal,
Crawley, West Sussex, RH10 2PN

Tel (National): 01293 400444, Tel: (International) +44 1293 400444

This message is subject to and does not create or vary any
contractual relationship between Eurobell (Holdings) PLC, its subsidiaries
or affiliates (“Eurobell”) and you.

Internet communications are not secure and therefore Eurobell does
not accept legal responsibility for the contents of this message.

Any view or opinions expressed are those of the author.

The message is intended for the addressee only and its contents and
any attached files are strictly confidential. If you have received this
message in error, please telephone the number above."


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

jesse reed vincent – root@eruditorum.orgjesse@fsck.com
70EBAC90: 2A07 FC22 7DB4 42C1 9D71 0108 41A3 3FB3 70EB AC90

I think co-ordinating 1000 prima donnas living all over the world will be as
easy as herding cats…" – Andy Tanenbaum on the linux development model,
1992

rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users


#4

Yes I’m using version 5.50.4x.
I’m also having problems creating the templates directory and the templates
within it automatically when I create a new queue, I have to do this
manually, is this normal?.

I had the same problem with RT1 under FreeBSD...pretty sure it
was a permissions issue, but I never quite figured out how to
fix it.

Luckily, RT2 handles templates differently and doesn't have
this problem.

J.D. Falk "The Internet isn’t just a publishing medium or a
Product Manager medium for commerce, it’s a social medium."
Mail Abuse Prevention System LLC – Howard Rheingold