Email Not Been Able To Be Sent On Comment

Hello All

I am facing one problem in my RT it was running fine but from past few days
we are encountering problem of not been able to sent email to cc on adding
comment to the ticket. We haven’t have made any changes regarding mail
functionality but still I m not been able to find why mails are not
delivered. When I enable debug mode I found one thing like

/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:274)

[Tue Jul 14 05:04:42 2009] [info]:
rt-3.6.3-5831-1247547881-113.124038-202-0@cyberoam.com #124038/2088763 -
Scrip 202 Notify Owner on Comment Added
(/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:243)

[Tue Jul 14 05:04:42 2009] [info]:
rt-3.6.3-5831-1247547881-113.124038-202-0@cyberoam.com No recipients
found. Not sending. (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:255)

[Tue Jul 14 05:02:40 2009] [info]:
rt-3.6.3-5881-1247547760-1492.124033-2-0@cyberoam.com #124033/2088759 -
Scrip 2 (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:243)

[Tue Jul 14 05:02:40 2009] [info]:
rt-3.6.3-5881-1247547760-1492.124033-2-0@cyberoam.com No recipients found.
Not sending. (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:255)

I am not been able to find why this scrip are failing in sending mail which
were previously running.

Thanks & Regards

Varun Vyas

Software Engineer - Elitecore technologies

Varun,

Just to be clear,
Comments - Internal memo to whom ever, is meant for internal tracking and
notation of ticket progression, these are only sent to people who are
AdminCC’s.
Correspondences - reply to CC’s, AdminCC’s, and requester.

This is in most RT installs.

In context to your info messages below, most of the RT systems are smart
enough not to send an e-mail to the person making the comment.

So if you are the ticket owner, and you are making a comment, then it will
not send an e-mail to you.
If you are an AdminCC and are making the comment, the system will not send
you an e-mail.
If you are doing anything that is adding context to the ticket, the system
will not send you an e-mail.

Thanks,
Bill

On Mon, Jul 13, 2009 at 10:21 PM, Varun varun.vyas@elitecore.com wrote:

Hello All

I am facing one problem in my RT it was running fine but from past few days
we are encountering problem of not been able to sent email to cc on adding
comment to the ticket. We haven’t have made any changes regarding mail
functionality but still I m not been able to find why mails are not
delivered. When I enable debug mode I found one thing like

/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:274)

[Tue Jul 14 05:04:42 2009] [info]: <
rt-3.6.3-5831-1247547881-113.124038-202-0@cyberoam.com> #124038/2088763 -
Scrip 202 Notify Owner on Comment Added
(/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:243)

[Tue Jul 14 05:04:42 2009] [info]: <
rt-3.6.3-5831-1247547881-113.124038-202-0@cyberoam.com> No recipients
found. Not sending. (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:255)

[Tue Jul 14 05:02:40 2009] [info]: <
rt-3.6.3-5881-1247547760-1492.124033-2-0@cyberoam.com> #124033/2088759 -
Scrip 2 (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:243)

[Tue Jul 14 05:02:40 2009] [info]: <
rt-3.6.3-5881-1247547760-1492.124033-2-0@cyberoam.com> No recipients
found. Not sending. (/opt/rt3/lib/RT/Action/SendEmail.pm:255)

I am not been able to find why this scrip are failing in sending mail which
were previously running.

Thanks & Regards

Varun Vyas

Software Engineer – Elitecore technologies


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com

Bill Graboyes
On Assignment At:
Toyota Motor Sales, USA, Inc.
Consumer Portal Delivery
Office: (310) 468-6754
Cell: (714) 515-8312