Clicking a link takes me back to the login page

Hello,

I’ve just installed RT 3.4.5 on a gentoo system running apache 2.0.55
and mod_perl 2.0.1. The install seems to have gone fine. The problem
is that after logging in to the web page (using root/password) each time
I click a link, it takes me back to the login page. After entering
root/password again, it will take me to the page I was trying to get to.

I’ve searched the wiki and googled but nobody else seems to have had
this problem. Can anyone suggest a solution?

Thanks,
Greg

Hmmm, this is just a shot in the dark…but do you have cookies enabled
in your browser?

Greg Cornell wrote:

Yes, cookies are on. I’m running Firefox 1.5.0.1, in the 'Cookies’
preferences tab, I have ‘Allow sites to set Cookies’ and ‘for the
originating site only’ boxes checked.

Greg

Jason Fenner wrote:

rt logs?On 3/29/06, Greg Cornell greg@wwc.edu wrote:

Hello,

I’ve just installed RT 3.4.5 on a gentoo system running apache 2.0.55
and mod_perl 2.0.1. The install seems to have gone fine. The problem
is that after logging in to the web page (using root/password) each time
I click a link, it takes me back to the login page. After entering
root/password again, it will take me to the page I was trying to get to.

I’ve searched the wiki and googled but nobody else seems to have had
this problem. Can anyone suggest a solution?

Thanks,
Greg


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com

We’re hiring! Come hack Perl for Best Practical: http://bestpractical.com/about/jobs.html

Best regards, Ruslan.