Aw: RE: RT with Qmail HOWTO

Hi,

I’m not familier with Exim as the MTA, but if you can check the MTA logs
and see if it reports any mail being sent out? I’m running qmail and it
doesn’t report any mail, being sent at all.

Yep, exactly. There are NO errors in Exim´s Log.
Everything worked fine with RT 2.0.13.

Kind regards
Sascha

----- Original Nachricht ----Von: Miles Scruggs midgard@garnetws.com
An: rt-users@lists.fsck.com
Datum: 28.05.03 11:00
Betreff: RE: [rt-users] RT with Qmail HOWTO

Well I can get rid of the

No recipients found. Not sending.
(/usr/local/rt/lib/RT/Action/SendEmail.pm:171)

By just filling in the right email boxes, but that doesn’t mean any of
my mail is going out. So as of yet, no I can not get any mail sent to,
any of the ticket watchers on creating or updates.

I’m not familier with Exim as the MTA, but if you can check the MTA logs
and see if it reports any mail being sent out? I’m running qmail and it
doesn’t report any mail, being sent at all.

Miles

Dear Miles,

I need your help -:slight_smile:

I recently upgraded RT from 2.0.13 --> RT 3.0.2 on my Red Hat
Linux Box running MTA Exim - and I have the same problem:

No recipients found. Not sending.
(/usr/local/rt/lib/RT/Action/SendEmail.pm:171)

Did you find a solution to this ? I am running out of options, grmpf.

Thanks and kind regards
Sascha Kämpf


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm