Anyone ever see this one?


#1

Traceroute is not configured properly. Contact system administrator.


#2

is it installed on your rt box?


#3

yes it is. Tested the Traceroute command and it works fine on the console


#4

Have you setup $TracerouteCommand correctly?


#5

Not sure my Box is using /usr/bin/traceroute and it works fine but not in RTIR

[Forward Slash]

[Elevate]

[/uploads/db7930/original/2X/e/e45039e40e4497513f467fb52e67a9c9bc4000cc.gif]

Alex Hauber

Privileged and Confidential. This e-mail, and any attachments thereto, is intended only for use by the addressee(s) named herein and may contain privileged and/or confidential information. If you have received this e-mail in error, please notify me immediately by a return e-mail and delete this e-mail. You are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this e-mail and/or any attachments thereto, is strictly prohibited.


#6

AHHHH it points to /usr/sbin/traceroute in the RTIR_Config. Thank you Vinz. Issue fixed

[Forward Slash]

[Elevate]

[/uploads/db7930/original/2X/e/e45039e40e4497513f467fb52e67a9c9bc4000cc.gif]

Alex Hauber

Sr. Security Engineer
P: 817-928-1500 x7562 | Elevate.comhttp://www.elevate.com
4150 International Plaza, Suite 300
Fort Worth, TX 76109

Privileged and Confidential. This e-mail, and any attachments thereto, is intended only for use by the addressee(s) named herein and may contain privileged and/or confidential information. If you have received this e-mail in error, please notify me immediately by a return e-mail and delete this e-mail. You are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this e-mail and/or any attachments thereto, is strictly prohibited.