Almost there...need just a bit more help

Having gotten everything built, installed and almost configured,
I am now presented with the RT login screen by my web server but
it doesn’t want to recognize any username/password combination
that I can think to enter.

Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
interface running to configure users, but how do you bootstrap
the first one?

Thanks,
Kurt

|+ Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
|+ interface running to configure users, but how do you bootstrap
|+ the first one?

First time login should be user ‘root’ and the password you defined via the
shell prompt command to change it’s password…
(http://fsck.com/rtfm/article.html?id=2#9)

Greg Smythe
SysAdmin
Intellstat Communications
WA State Resident-----Original Message-----
From: Kurt Andersen [mailto:kurta@spk.agilent.com]
Sent: Monday, February 11, 2002 3:49 PM
To: rt-users@lists.fsck.com
Cc: kurta@spk.agilent.com
Subject: [rt-users] Almost there…need just a bit more help

Having gotten everything built, installed and almost configured,
I am now presented with the RT login screen by my web server but
it doesn’t want to recognize any username/password combination
that I can think to enter.

Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
interface running to configure users, but how do you bootstrap
the first one?

Thanks,
Kurt

rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Having gotten everything built, installed and almost configured,
I am now presented with the RT login screen by my web server but
it doesn’t want to recognize any username/password combination
that I can think to enter.

Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
interface running to configure users, but how do you bootstrap
the first one?

Try root as the user, no password. Then try your local root password. I
forget which one worked for me.

rob

Try this command…

/path/to/rt2/bin/rtadmin --user=root --password=""

respectfully,
Joseph-----Original Message-----
From: rt-users-admin@lists.fsck.com
[mailto:rt-users-admin@lists.fsck.com] On Behalf Of Kurt Andersen
Sent: Monday, February 11, 2002 6:49 PM
To: rt-users@lists.fsck.com
Cc: kurta@spk.agilent.com
Subject: [rt-users] Almost there…need just a bit more help

Having gotten everything built, installed and almost configured,
I am now presented with the RT login screen by my web server but
it doesn’t want to recognize any username/password combination
that I can think to enter.

Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
interface running to configure users, but how do you bootstrap
the first one?

Thanks,
Kurt

rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Having gotten everything built, installed and almost configured,
I am now presented with the RT login screen by my web server but
it doesn’t want to recognize any username/password combination
that I can think to enter.

Any suggestions? The FAQ assumes that you can get the web
interface running to configure users, but how do you bootstrap
the first one?

Try root as the user, no password. Then try your local root password. I
forget which one worked for me.

wow, it is sure obvious that I know what I am doing. not!

rob