A few Modules are very difficult to install

After manually running CPAN, I fixed most of the
modules. However, there are still a few of them, I
couldn’t install them.
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason 0.09…MISSING
WWW::Mechanize …MISSING
Test::WWW::Mechanize …MISSING
DBD::mysql 2.1018…MISSING

I ran into deadlock when I was installing these
modules. For the first four modules, I suspect that
the reason is firewall or something. For the last one,
I suspect that because mysql has a root password. I
couldn’t specify that with CPAN. Any ideas on solving
this issue?

[root@osg-tg2 rt-3.4.5]# make testdeps
/usr/local/bin/perl ./sbin/rt-test-dependencies
–verbose --with-mysql
perl:
5.8.3…found
users:
rt group (rt)…found
bin owner (root)…found
libs owner (root)…found
libs group (bin)…found
web owner (apache)…found
web group (apache)…found
MASON dependencies:
Params::Validate 0.02…found
Cache::Cache …found
Exception::Class 1.14…found
HTML::Mason 1.23…found
MLDBM …found
Errno …found
FreezeThaw …found
Digest::MD5 2.27…found
CGI::Cookie 1.20…found
Storable 2.08…found
Apache::Session 1.53…found
XML::RSS 1.05…found
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason 0.09…MISSING
Text::WikiFormat …found
MAILGATE dependencies:
HTML::TreeBuilder …found
HTML::FormatText …found
Getopt::Long …found
LWP::UserAgent …found
CLI dependencies:
Getopt::Long 2.24…found
CORE dependencies:
Digest::base …found
Digest::MD5 2.27…found
DBI 1.37…found
Test::Inline …found
Class::ReturnValue 0.40…found
DBIx::SearchBuilder 1.35…found
Text::Template …found
File::Spec 0.8…found
HTML::Entities …found
HTML::Scrubber 0.08…found
Net::Domain …found
Log::Dispatch 2.0…found
Locale::Maketext 1.06…found
Locale::Maketext::Lexicon 0.32…found
Locale::Maketext::Fuzzy …found
MIME::Entity 5.108…found
Mail::Mailer 1.57…found
Net::SMTP …found
Text::Wrapper …found
Time::ParseDate …found
Time::HiRes …found
File::Temp …found
Term::ReadKey …found
Text::Autoformat …found
Text::Quoted 1.3…found
Tree::Simple 1.04…found
Scalar::Util …found
Module::Versions::Report …found
Cache::Simple::TimedExpiry …found
XML::Simple …found
DEV dependencies:
Regexp::Common …found
Test::Inline …found
Apache::Test …found
HTML::Form …found
HTML::TokeParser …found
WWW::Mechanize …MISSING
Test::WWW::Mechanize …MISSING
Module::Refresh 0.03…found
MYSQL dependencies:
DBD::mysql 2.1018…MISSING

SOMETHING WAS MISSING!

t/live/form…ok
t/live/get…ok 1/26Parsing of undecoded
UTF-8 will give garbage when decoding entities at

/root/.cpan/build/WWW-Mechanize-1.18/blib/lib/WWW/Mechanize.pm

line 449.
t/live/get…ok
1/26 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/live/reload…ok
1/13 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/live/submit…ok
1/9 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/local/back…ok 1/38# Started
http://localhost:34653/

Then it stuck in this place. Does anyone also go
through the process as me? I mean a fresh
installation, but it encounters a lot of issues.

Hello everyone,

I got a book about RT and try to install RT
correctly.
However, I kept getting dependencies errors. I
tried
to fix that one by make fixdeps. However, I
encountered the problems.

[root@osg-tg2 rt-3.4.5]# make testdeps
/usr/local/bin/perl ./sbin/rt-test-dependencies
–verbose --with-mysql
perl:
5.8.3…found
users:
rt group (rt)…found
bin owner (root)…found
libs owner (root)…found
libs group (bin)…found
web owner (apache)…found
web group (apache)…found
MASON dependencies:
Params::Validate 0.02…found
Cache::Cache …found
Exception::Class 1.14…found
HTML::Mason 1.23…found
MLDBM …found
Errno …found
FreezeThaw …found
Digest::MD5 2.27…found
CGI::Cookie 1.20…found
Storable 2.08…found
Apache::Session 1.53…found
XML::RSS 1.05…found
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason 0.09…MISSING
Text::WikiFormat …found
MAILGATE dependencies:
HTML::TreeBuilder …MISSING
HTML::FormatText …MISSING
Getopt::Long …found
LWP::UserAgent …found
CLI dependencies:
Getopt::Long 2.24…found
CORE dependencies:
Digest::base …found
Digest::MD5 2.27…found
DBI 1.37…MISSING
Test::Inline …found
Class::ReturnValue 0.40…MISSING
DBIx::SearchBuilder 1.35…MISSING
Text::Template …MISSING
File::Spec 0.8…found
HTML::Entities …found
HTML::Scrubber 0.08…MISSING
Net::Domain …found
Log::Dispatch 2.0…MISSING
Locale::Maketext 1.06…found
Locale::Maketext::Lexicon 0.32…MISSING
Locale::Maketext::Fuzzy …MISSING
MIME::Entity 5.108…MISSING
Mail::Mailer 1.57…MISSING
Net::SMTP …found
Text::Wrapper …MISSING
Time::ParseDate …MISSING
Time::HiRes …found
File::Temp …found
Term::ReadKey …MISSING
Text::Autoformat …MISSING
Text::Quoted 1.3…MISSING
Tree::Simple 1.04…MISSING
Scalar::Util …found
Module::Versions::Report …MISSING
Cache::Simple::TimedExpiry …MISSING
XML::Simple …MISSING
DEV dependencies:
Regexp::Common …found
Test::Inline …found
Apache::Test …MISSING
HTML::Form …found
HTML::TokeParser …found
WWW::Mechanize …MISSING
Test::WWW::Mechanize …MISSING
Module::Refresh 0.03…MISSING
MYSQL dependencies:
DBD::mysql 2.1018…MISSING

SOMETHING WAS MISSING!

CPAN.pm: Going to build
J/JE/JESSE/HTTP-Server-Simple-Mason-0.09.tar.gz

Checking if your kit is complete…
Looks good
Warning: prerequisite HTTP::Server::Simple 0.04
not
found.
Writing Makefile for HTTP::Server::Simple::Mason
---- Unsatisfied dependencies detected during
[J/JE/JESSE/HTTP-Server-Simple-Mason-0.09.tar.gz]

HTTP::Server::Simple

Shall I follow them and prepend them to the queue
of modules we are processing right now? [yes]

What should I choose for this question?

Thanks,
–Paul


Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam
protection around
http://mail.yahoo.com


Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam
protection around
http://mail.yahoo.com

Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

What username/password should I change to? I have set
up the passive mode, however, it still doesn’t work.

zhou jian wrote:

After manually running CPAN, I fixed most of the
modules. However, there are still a few of them, I
couldn’t install them.
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason 0.09…MISSING
WWW::Mechanize …MISSING
Test::WWW::Mechanize …MISSING
DBD::mysql 2.1018…MISSING

I ran into deadlock when I was installing these
modules. For the first four modules, I suspect
that
the reason is firewall or something. For the last
one,
I suspect that because mysql has a root password.
I
couldn’t specify that with CPAN. Any ideas on
solving
this issue?

[root@osg-tg2 rt-3.4.5]# make testdeps
/usr/local/bin/perl ./sbin/rt-test-dependencies
–verbose --with-mysql
perl:
5.8.3…found
users:
rt group (rt)…found
bin owner (root)…found
libs owner (root)…found
libs group (bin)…found
web owner (apache)…found
web group (apache)…found
MASON dependencies:
Params::Validate 0.02…found
Cache::Cache …found
Exception::Class 1.14…found
HTML::Mason 1.23…found
MLDBM …found
Errno …found
FreezeThaw …found
Digest::MD5 2.27…found
CGI::Cookie 1.20…found
Storable 2.08…found
Apache::Session 1.53…found
XML::RSS 1.05…found
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason 0.09…MISSING
Text::WikiFormat …found
MAILGATE dependencies:
HTML::TreeBuilder …found
HTML::FormatText …found
Getopt::Long …found
LWP::UserAgent …found
CLI dependencies:
Getopt::Long 2.24…found
CORE dependencies:
Digest::base …found
Digest::MD5 2.27…found
DBI 1.37…found
Test::Inline …found
Class::ReturnValue 0.40…found
DBIx::SearchBuilder 1.35…found
Text::Template …found
File::Spec 0.8…found
HTML::Entities …found
HTML::Scrubber 0.08…found
Net::Domain …found
Log::Dispatch 2.0…found
Locale::Maketext 1.06…found
Locale::Maketext::Lexicon 0.32…found
Locale::Maketext::Fuzzy …found
MIME::Entity 5.108…found
Mail::Mailer 1.57…found
Net::SMTP …found
Text::Wrapper …found
Time::ParseDate …found
Time::HiRes …found
File::Temp …found
Term::ReadKey …found
Text::Autoformat …found
Text::Quoted 1.3…found
Tree::Simple 1.04…found
Scalar::Util …found
Module::Versions::Report …found
Cache::Simple::TimedExpiry …found
XML::Simple …found
DEV dependencies:
Regexp::Common …found
Test::Inline …found
Apache::Test …found
HTML::Form …found
HTML::TokeParser …found
WWW::Mechanize …MISSING
Test::WWW::Mechanize …MISSING
Module::Refresh 0.03…found
MYSQL dependencies:
DBD::mysql 2.1018…MISSING

SOMETHING WAS MISSING!

t/live/form…ok
t/live/get…ok 1/26Parsing of
undecoded

UTF-8 will give garbage when decoding entities at

/root/.cpan/build/WWW-Mechanize-1.18/blib/lib/WWW/Mechanize.pm

line 449.
t/live/get…ok
1/26 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/live/reload…ok
1/13 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/live/submit…ok
1/9 skipped: Test::Memory::Cycle not
installed
t/local/back…ok 1/38# Started
http://localhost:34653/

Then it stuck in this place. Does anyone also go
through the process as me? I mean a fresh
installation, but it encounters a lot of issues.

Hello everyone,

I got a book about RT and try to install RT
correctly.
However, I kept getting dependencies errors. I

tried

to fix that one by make fixdeps. However, I
encountered the problems.

[root@osg-tg2 rt-3.4.5]# make testdeps
/usr/local/bin/perl ./sbin/rt-test-dependencies
–verbose --with-mysql
perl:
5.8.3…found
users:
rt group (rt)…found
bin owner (root)…found
libs owner (root)…found
libs group (bin)…found
web owner (apache)…found
web group (apache)…found
MASON dependencies:
Params::Validate 0.02…found
Cache::Cache …found
Exception::Class 1.14…found
HTML::Mason 1.23…found
MLDBM …found
Errno …found
FreezeThaw …found
Digest::MD5 2.27…found
CGI::Cookie 1.20…found
Storable 2.08…found
Apache::Session 1.53…found
XML::RSS 1.05…found
HTTP::Server::Simple 0.07…MISSING
HTTP::Server::Simple::Mason
0.09…MISSING

    Text::WikiFormat ...found

MAILGATE dependencies:
HTML::TreeBuilder …MISSING
HTML::FormatText …MISSING
Getopt::Long …found
LWP::UserAgent …found
CLI dependencies:
Getopt::Long 2.24…found
CORE dependencies:
Digest::base …found
Digest::MD5 2.27…found
DBI 1.37…MISSING
Test::Inline …found
Class::ReturnValue 0.40…MISSING
DBIx::SearchBuilder 1.35…MISSING
Text::Template …MISSING
File::Spec 0.8…found
HTML::Entities …found
HTML::Scrubber 0.08…MISSING
Net::Domain …found
Log::Dispatch 2.0…MISSING
Locale::Maketext 1.06…found
Locale::Maketext::Lexicon 0.32…MISSING
Locale::Maketext::Fuzzy …MISSING
MIME::Entity 5.108…MISSING

=== message truncated ===

Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

I setup the PASSIVE mode, and I still got stucked in
the following position. I had the "RT Essential"book
handy. Where can i find the suggestions for the
prerequisit or something else?

t/image-new…ok
t/image-parse…ok
t/link-base…ok
t/link-relative…ok
t/link…ok
t/local/back…ok 1/38# Started
http://localhost:45743/

Failed test ‘Fetched OK’

in t/local/back.t at line 51.

Failed test ‘Followed OK’

in t/local/back.t at line 57.

Use of uninitialized value in concatenation (.) or
string at
/root/.cpan/build/WWW-Mechanize-1.18/blib/lib/WWW/Mechanize.pm
line 1778, <$server> line 1.
Can’t find any link matching Images on this page () at
t/local/back.t line 63

Failed test ‘Followed OK’

in t/local/back.t at line 64.

No form defined at t/local/back.t line 71
t/local/back…NOK 9

Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com