Stylesheets sometimes lost and "page cannot be displayed" errors on RT 3.2.2

Hi there,

after upgrading from 3.0.10 to 3.2.2 every now and then our RT web gui seems to lose all stylesheet information. Additionally quite frequently we are confronted with “page cannot be displayed” errors. Any ideas about its cause(s)? Our setup is

Apache Version ist 1.3.31, Perl 5.8.4, apache_modperl 1.29.0.2

Regards,

E&E information consultants AG

Jörg Jacobsen
IT Architecture and Solution Development

Invalidenstraße 112, D-10115 Berlin
Phone: +49-30-280 488 0
Fax: +49-30-280 488 28
Joerg.Jacobsen@ee-consultants.de
www.ee-consultants.de

after upgrading from 3.0.10 to 3.2.2 every now and then our RT web gui
seems to lose all stylesheet information. Additionally quite
frequently we are confronted with “page cannot be displayed” errors.
Any ideas about its cause(s)? Our setup is

I see them a lot too. No cause located, and nothing shows up in the
httpd error logs either, which makes it a PITA to track it down. I
upgraded from RT 2.x to 3.2, not that it would make a difference from
where the database came…

Vivek Khera, Ph.D.
+1-301-869-4449 x806

smime.p7s (2.42 KB)

Hi there,

after upgrading from 3.0.10 to 3.2.2 every now and then our RT web gui
seems to lose all stylesheet information. Additionally quite
frequently we are confronted with “page cannot be displayed” errors.
Any ideas about its cause(s)? Our setup is

Is it browser-specific? Are you using ssl? Does the browser request the
CSS stylesheet, according to apache’s logs?

Hi there,

after upgrading from 3.0.10 to 3.2.2 every now and then our RT web
gui seems to lose all stylesheet information. Additionally quite
frequently we are confronted with “page cannot be displayed” errors.
Any ideas about its cause(s)? Our setup is

Is it browser-specific? Are you using ssl? Does the browser request
the CSS stylesheet, according to apache’s logs?

It happens on IE6 (WinXP SP2), and on Safari (MacOS 10.3.5) and on
Firefox (Mac, v0.10.1).

The style sheet does get loaded according to the logs (and visually on
screen). Side point: is there any way to tell the httpd server to
issue a “not modified” response rather than sending the entire style
sheet on every request?

Exact sequence:

Log in.
Click on a queue name on the right side tab “Quick Search”.
Click on any ticket subjsct in that queue to display the ticket.
Click on the “Show Results” link on the left side bar of the ticket
display.

The resulting screen shows the count of the number of tix in that
queue, but no actual tix.

RT 3.2.2, SB 1.11.

smime.p7s (2.42 KB)

Are you using ssl?

Forgot to answer this one. Yes, we are using SSL. Everything else
seems in order.

Vivek Khera, Ph.D.
+1-301-869-4449 x806

smime.p7s (2.42 KB)

Hi there,

after upgrading from 3.0.10 to 3.2.2 every now and then our RT web
gui seems to lose all stylesheet information. Additionally quite
frequently we are confronted with “page cannot be displayed” errors.
Any ideas about its cause(s)? Our setup is

Is it browser-specific? Are you using ssl? Does the browser request
the CSS stylesheet, according to apache’s logs?

The resulting screen shows the count of the number of tix in that
queue, but no actual tix.

That sounds quite different from the issue the original poster
describes.