RTFM not showing up in RT after install

Tried RTFM 2.0.1 with RT 3.0.6 and 3.0.7.1.

After doing the RTFM make install, the RTFM item does not show up on the RT
page after login.

I am just installing RT3, checking to see that it works and then installing
RTFM according to it’s README (pretty simple), and then restarting apache.
Everything seems to go OK (I see the tables in the database and the files in
the install dir), but the RTFM section never shows up. Tried fefault
RT_SiteConfig and my “real” one.

Any ideas? Is there anything I need to do in RT before installing RTFM
(I’ve tried create a user and a group and a ticket first)?

Thanks.

— Mike R. Prevost

Mike R. Prevost wrote:

After doing the RTFM make install, the RTFM item does not show up on the RT
page after login.

You did stop and start apache, not just reload it, right?
Phil Homewood, Systems Janitor, http://www.SnapGear.com
pdh@snapgear.com Ph: +61 7 3435 2810 Fx: +61 7 3891 3630
SnapGear - A CyberGuard Company

After installing RTFM 2.0.1 on RT 3.0.7.01, I cannot see RTFM anywhere in
the RT interface. I understood it would have a new RTFM menu item at the
top level menu. I made a mistake during installation, but I think I
corrected. Here is the sequence of events:

  • Installed RT 3.0.4 (months ago)
  • Upgraded to RT 3.0.7.01 (weeks ago)
  • Inadvertantly pointed RTFM 2.0.1 makefile to old RT 3.0.4 directory and
    did “make install”
  • Realized mistake, changed directory to 3.0.7.01 and did “make upgrade”
    assuming this would correctly copy files to new location since database
    was already created
  • RTFM did not appear in RT
  • Read article
    http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2003-October/018021.html which
    although I’m not getting any errors, made me think maybe my upgrade didn’t
    work completely either so…
  • Did “make install” from RT 3.0.7.01 source directory
  • Did a “make install” of RTFM
  • Failed on database table creation as expected, but installed other files
    ok (again)
  • Still no RTFM in RT menu

What gives? Can/should I remove RTFM and try again? (How? Just remove
FM_* tables?) Otherwise, what am I missing? I’ve searched the archives,
but haven’t found much of use…

TIA,

Greg

After installing RTFM 2.0.1 on RT 3.0.7.01, I cannot see RTFM anywhere in
the RT interface. I understood it would have a new RTFM menu item at the
top level menu. I made a mistake during installation, but I think I
corrected. Here is the sequence of events:

  • Installed RT 3.0.4 (months ago)
  • Upgraded to RT 3.0.7.01 (weeks ago)
  • Inadvertantly pointed RTFM 2.0.1 makefile to old RT 3.0.4 directory and
    did “make install”
  • Realized mistake, changed directory to 3.0.7.01 and did “make upgrade”
    assuming this would correctly copy files to new location since database
    was already created

Apparently the “install” shell script shipped with rtfm moves files
instead of copying them. Try again with a fresh tarball?

Request Tracker — Best Practical Solutions – Trouble Ticketing. Free.

Apparently the “install” shell script shipped with rtfm moves files
instead of copying them. Try again with a fresh tarball?

Voila! Thanks for the quick reply!

Greg