RT3: Two Auto-Replies

i installed RT3 on an intranet server (samal.hq.infophil.com) and when i tried sending a test email (from that same box) to rt it replies back with two copies
of the auto-reply.

any solutions?

here’s my maillog:

May 22 21:43:47 samal postfix/smtpd[31193]: connect from localhost[127.0.0.1]
May 22 21:43:47 samal postfix/smtpd[31193]: 3ED0F897B: client=localhost[127.0.0.1]
May 22 21:43:47 samal postfix/smtpd[31193]: disconnect from localhost[127.0.0.1]May 22 21:43:47 samal postfix/pickup[31132]: 68DA61848B: uid=2007 from=alvin@samal.hq.infophil.com
May 22 21:43:47 samal postfix/cleanup[31195]: 68DA61848B: message-id=Pine.LNX.4.44.0305222141590.31192-100000@samal.hq.infophil.com
May 22 21:43:48 samal postfix/qmgr[31131]: 68DA61848B: from=alvin@samal.hq.infophil.com, size=599, nrcpt=1 (queue active)
May 22 21:44:15 samal postfix/smtpd[31201]: connect from samal.infophil.com[127.0.0.1]
May 22 21:44:15 samal postfix/smtpd[31201]: disconnect from samal.infophil.com[127.0.0.1]
May 22 21:44:15 samal postfix/pickup[31132]: B13991848E: uid=48 from=
May 22 21:44:15 samal postfix/cleanup[31195]: B13991848E: message-id=rt-3.0.2-42-151.13.7826645248041@samal.hq.infophil.com
May 22 21:44:19 samal postfix/pickup[31132]: 0F7351848F: uid=48 from=
May 22 21:44:19 samal postfix/cleanup[31195]: 0F7351848F: message-id=rt-3.0.2-42-151.19.8824845903876@samal.hq.infophil.com
May 22 21:44:20 samal postfix/local[31197]: 68DA61848B: to=rt@samal.hq.infophil.com, relay=local, delay=33, status=sent ("|/opt/rt3_samal/bin/rt-mailgate
–queue samal --action correspond --url ‘http://samal.hq.infophil.com/rt/’")
May 22 21:44:20 samal postfix/qmgr[31131]: B13991848E: from=apache@samal.hq.infophil.com, size=1655, nrcpt=1 (queue active)
May 22 21:44:20 samal postfix/qmgr[31131]: 0F7351848F: from=apache@samal.hq.infophil.com, size=1655, nrcpt=1 (queue active)
May 22 21:44:25 samal postfix/local[31207]: 0F7351848F: to=alvin@samal.hq.infophil.com, relay=local, delay=7, status=sent ("|/usr/bin/procmail")
May 22 21:44:25 samal postfix/local[31197]: B13991848E: to=alvin@samal.hq.infophil.com, relay=local, delay=10, status=sent ("|/usr/bin/procmail")

by the way, samal.infophil.com and samal.hq.infophil.com is the same machine.

thanks.

Alvin

alvn wrote:

i installed RT3 on an intranet server (samal.hq.infophil.com) and when i
tried sending a test email (from that same box) to rt it replies back with
two copies of the auto-reply.

A global scrip and a per-queue scrip both firing?
�|� http://www.bestpractical.com/rt – Trouble Ticketing. Free.

alvn wrote:

i installed RT3 on an intranet server (samal.hq.infophil.com) and when i
tried sending a test email (from that same box) to rt it replies back
with two copies of the auto-reply.

A global scrip and a per-queue scrip both firing?
or RT3.0 scrips and RT2.0 (imported) Scrips firing? (I had this until I
killed
off the 2.0 imported ones).

LER

Larry Rosenman http://www.lerctr.org/~ler
Phone: +1 972-414-9812 E-Mail: ler@lerctr.org
US Mail: 1905 Steamboat Springs Drive, Garland, TX 75044-6749