RT LDAP not loging in

Hi,

I am new to RT and was trying to implement on my office space on my Ubuntu
OS. i got the same installed but the issue is that i am getting the LDAP
authentication for the RT, but getting error with “internel server”. I am
not able to trace out the issue. Can anyone give me some inputs to resolve
the issue.

Thanks & Regards,
Jeevan

Are you able to login if you turn off ldap authentication? Also you may want to turn on the debugging in the RT_SiteConfig.pm

Set($LogToFile , ‘debug’);
Set($LogDir, ‘$RTHOME/var/log’);
Set($LogToFileNamed , “debug.log”);From: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com [mailto:rt-users-bounces@lists.bestpractical.com] On Behalf Of JEEVAN P K
Sent: Thursday, April 01, 2010 7:05 AM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Subject: [rt-users] RT LDAP not loging in

Hi,

I am new to RT and was trying to implement on my office space on my Ubuntu OS. i got the same installed but the issue is that i am getting the LDAP authentication for the RT, but getting error with “internel server”. I am not able to trace out the issue. Can anyone give me some inputs to resolve the issue.

Thanks & Regards,
Jeevan

I’m not able to login even after disabling the ldap authentication. The
below mentioned option is already enabled on RT_SiteConfig.pm file.

Regards,
JeevanOn Thu, Apr 1, 2010 at 5:55 PM, Poulter, Dale dale.poulter@vanderbilt.eduwrote:

Are you able to login if you turn off ldap authentication? Also you may
want to turn on the debugging in the RT_SiteConfig.pm

Set($LogToFile , ‘debug’);

Set($LogDir, ‘$RTHOME/var/log’);

Set($LogToFileNamed , “debug.log”);

From: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com [mailto:
rt-users-bounces@lists.bestpractical.com] *On Behalf Of *JEEVAN P K
Sent: Thursday, April 01, 2010 7:05 AM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Subject: [rt-users] RT LDAP not loging in

Hi,

I am new to RT and was trying to implement on my office space on my Ubuntu
OS. i got the same installed but the issue is that i am getting the LDAP
authentication for the RT, but getting error with “internel server”. I am
not able to trace out the issue. Can anyone give me some inputs to resolve
the issue.

Thanks & Regards,
Jeevan

JEEVAN P K wrote:

I’m not able to login even after disabling the ldap authentication. The
below mentioned option is already enabled on RT_SiteConfig.pm file.

… then provide the relevant part of the debug log and the apache error
log.

Kind Regards,

Mike Peachey, IT Systems Administrator
Tel: +44 114 281 2655
Fax: +44 114 281 2951
Jennic Ltd, Furnival Street, Sheffield, S1 4QT, UK
Comp Reg No: 3191371 - Registered In England
http://www.jennic.com