RT 3 Solaris 9 x86 will not install Session Request and DBI

I am trying to simulate my production Sparc environment on a PIII 866
running Solaris 9 x86, so I can do an upgrade walk through of RT 3.0.3 and
some other testing. I searched the list and did some googling to no avail -
I did not find an fix yet. :frowning:

System info:

SunOS hostname-removed 5.9 Generic_112234-08 i86pc i386 i86pc
perl, v5.8.1 built for i86pc-solaris
Apache/1.3.29 (Unix) (build using Apachetoolbox-1.5.69)
Compiled-in modules:
http_core.c
mod_env.c
mod_log_config.c
mod_mime.c
mod_negotiation.c
mod_status.c
mod_include.c
mod_autoindex.c
mod_dir.c
mod_cgi.c
mod_asis.c
mod_imap.c
mod_actions.c
mod_userdir.c
mod_alias.c
mod_access.c
mod_auth.c
mod_so.c
mod_setenvif.c
mod_perl.c
mod_php4.c
mysql Ver 12.22 Distrib 4.0.17, for pc-solaris2.9 (i386)

I am missing the following and they will not install:

-cut-
perl sbin/rt-test-dependencies --with-mysql --with-modperl1 | grep MISS

    Apache::Session 1.53...MISSING
    Apache::Request ...MISSING
    Apache::DBI ...MISSING

-cut-

Detaisl are:

-cut-
cpan> install Apache::Session
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
t/99dbfile.t 2 512 ?? ?? % ??
t/99dbfilestore.t 2 512 ?? ?? % ??
6 tests skipped.
Failed 2/18 test scripts, 88.89% okay. 0/89 subtests failed, 100.00% okay.
gmake: *** [test_dynamic] Error 29
/opt/sfw/bin/gmake test – NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won’t install without force

cpan> install Apache::Request

‘blib/lib’, ‘blib/arch’)" t/.t
t/
…t/*.t does not exist
FAILED–1 test script could be run, alas–no output ever seen
gmake: *** [test_dynamic] Error 2
/opt/sfw/bin/gmake test – NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won’t install without force

cpan> install Apache::DBI

Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
t/10mysql.t 1 256 10 1 10.00% 5
5 subtests skipped.
Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 1/10 subtests failed, 90.00% okay.
gmake: *** [test_dynamic] Error 2
/opt/sfw/bin/gmake test – NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won’t install without force