RT 3.0.10 Windows - Fetchmail - SIGPIPE thrown from an

Christain,

I’m running into the same problem with my Windows install. Were you
able to resolve this problem?

Thanks,

Craig

The information in this email is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the addressee. Access to this email by anyone else is unauthorized.

If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or any action taken or omitted in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

Hi,

I have got problems installing RT 3.0.10 for Windows
(http://p4.elixus.org/dist).

Everything worked fine except of FETCHMAIL:

  •  Fetching email from an POP3-Account works great,
    
  •  But the passing to the MDA-Commandline rt-mailgate.in does not
    

work, fetchmail shows the following error:

SIGPIPE thrown from an MDA or a stream socket error

  •  I already replaced the cygwin1.dll with the latest version with
    

no better result.

Has anyone dealt with this kind of problem?
Any help would be greatly appreciated!

Thanks in advance,

Christian

Found resolution under post "[rt-users] Rt 3.0.10 Windows Version -
Fetchmail not working"
On Tue Aug 3 07:52:14 EDT 2004

Finally I got FETCHMAIL working on the windows plattform:

  • What is nowhere mentioned is, that the windows installation requires
    CYGWIN to be installed. (Fetchmail needs a home-directory…)
  • Besides I had to replace the cygwin1.dll with the latest from the
    CYGWIN package.

With this I got it working, for the directory-separators I used
UNIX-style, i.e. “/”.

Craig

The information in this email is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the addressee. Access to this email by anyone else is unauthorized.

If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or any action taken or omitted in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

Found resolution under post "[rt-users] Rt 3.0.10 Windows Version -
Fetchmail not working"
On Tue Aug 3 07:52:14 EDT 2004

Finally I got FETCHMAIL working on the windows plattform:

  • What is nowhere mentioned is, that the windows installation requires
    CYGWIN to be installed. (Fetchmail needs a home-directory…)
  • Besides I had to replace the cygwin1.dll with the latest from the
    CYGWIN package.

This has all been resolved quite a while ago by the 3.0.12 installation
package: http://wiki.bestpractical.com/?WindowsOSInstallGuide

Where did you get the 3.0.10 link? It should be pointing to 3.0.12 now.

Thanks
/Autrijus/