RE :2. Problem with queues (Matt Glover)

Your email option for rt-mailgate is --queue not --que .

Set your alias file.

Message: 2From: “Matt Glover” mglover@chem.ufl.edu
To: rt-users@lists.fsck.com
Date: Wed, 16 Apr 2003 12:07:39 -0400
Subject: [rt-users] Problem with queues

Hi all,

I’m having a problem getting my queues to work properly. I have rt-2-0-15
installed on a RH7.2 box, working correctly except for the queue problem. I
can create new queues, and address email to the queues I create, but the
work request always winds up in the “general” queue. I have edited the
aliases file like I’m supposed to, but it just won’t go to the correct
queue. Did I miss a step somewhere? When I send a message this shows up in
my maillog:

Apr 15 16:01:47 rt sendmail[2022]: h3FK1lx02022:

from=matt@rt.mydomain.com, size=297, class=0, nrcpts=1,
msgid=Pine.LNX.4.44.0304151601190.1964-100000@rt.mydomain.com,
proto=ESMTP, relay=matt@localhost
Apr 15 16:01:52 rt sendmail[2026]: h3FK1qd02026: from=mail,
size=1049,
class=-60, nrcpts=1,
msgid=rt-15-24.18.2024970234814@mydomain.com, relay=mail@localhost
Apr 15 16:01:53 rt sendmail[2023]: h3FK1lx02022:
to="|/opt2/rt2/bin/rt-mailgate
–que poster --action correspond", ctladdr=poster@rt.mydomain.com
(8/0),
delay=00:00:06, xdelay=00:00:05,
mailer=prog, pri=30040, dsn=2.0.0, stat=Sent
Apr 15 16:01:53 rt sendmail[2029]: h3FK1qd02026:
to=matt@rt.mydomain.com,
ctladdr=mail (8/12),
delay=00:00:01, xdelay=00:00:01, mailer=local, pri=139049,
dsn=2.0.0,
stat=Sent

My aliases file looks like so:

RT setup

rt-comment: "|/opt/rt2/bin/rt-mailgate --que general --action comment"
rt: “|/opt/rt2/bin/rt-mailgate --que general --action correspond”

poster-comment: "|/opt/rt2/bin/rt-mailgate --que poster --action comment"
poster: “|/opt2/rt2/bin/rt-mailgate --que poster --action correspond”

I’ve read and re-read the RTFM, but I just can’t find what I missed. Any
help would be greatly appreciated!

matt

Matt Glover
UF Chemistry Dept IT Shop
352-392-7885
116D Leigh Hall