Ougoing Mail without Rich Text fotmatting

I’m having trouble with a configuration of RT, because I have in my
instalation the wyswyg editor but in the outgoing email all the html
format is stripped.
If I try to reply a mail and in that reply I put a simple green and
bold text the output of the mail is just the text and all the html
format is gone
Where is that configuration? How can I tell if it’s a RT configuration
problem or a mail server “feature”?
Thanks in advance

Joy Dragon unki no ryoushi

I’m having trouble with a configuration of RT, because I have in my
instalation the wyswyg editor but in the outgoing email all the html
format is stripped.
If I try to reply a mail and in that reply I put a simple green and
bold text the output of the mail is just the text and all the html
format is gone
Where is that configuration? How can I tell if it’s a RT configuration
problem or a mail server “feature”?

I believe you need to review docs/customising/templates.pod and turn
your templates into HTML mail

-kevin

Thanks for that info.
But in this stage I’m not using any specific templates to reply.
I’m just typing stuff into the editor box. Where can I find the
default template or something like that so I can change it globally to
text/html?

Joy Dragon unki no ryoushiOn Wed, Jun 29, 2011 at 2:21 PM, Kevin Falcone falcone@bestpractical.com wrote:

On Wed, Jun 29, 2011 at 01:42:31PM -0400, Joy Dragon wrote:

I’m having trouble with a configuration of RT, because I have in my
instalation the wyswyg editor but in the outgoing email all the html
format is stripped.
If I try to reply a mail and in that reply I put a simple green and
bold text the output of the mail is just the text and all the html
format is gone
Where is that configuration? How can I tell if it’s a RT configuration
problem or a mail server “feature”?

I believe you need to review docs/customising/templates.pod and turn
your templates into HTML mail

-kevin


2011 Training: http://bestpractical.com/services/training.html

Sorry but I got it now
You must edit it in: Tools-> Configuration -> Global -> Templates each
template that you want to be with html and include the header
Content-Type: text/html in it
I think that is the only thing
Thanks again :stuck_out_tongue:

Joy Dragon unki no ryoushiOn Wed, Jun 29, 2011 at 2:58 PM, Joy Dragon joydragon@gmail.com wrote:

Thanks for that info.
But in this stage I’m not using any specific templates to reply.
I’m just typing stuff into the editor box. Where can I find the
default template or something like that so I can change it globally to
text/html?

Joy Dragon unki no ryoushi

On Wed, Jun 29, 2011 at 2:21 PM, Kevin Falcone falcone@bestpractical.com wrote:

On Wed, Jun 29, 2011 at 01:42:31PM -0400, Joy Dragon wrote:

I’m having trouble with a configuration of RT, because I have in my
instalation the wyswyg editor but in the outgoing email all the html
format is stripped.
If I try to reply a mail and in that reply I put a simple green and
bold text the output of the mail is just the text and all the html
format is gone
Where is that configuration? How can I tell if it’s a RT configuration
problem or a mail server “feature”?

I believe you need to review docs/customising/templates.pod and turn
your templates into HTML mail

-kevin


2011 Training: http://bestpractical.com/services/training.html