(newbie) Initial user/password on clean install?

Hi, I just setup based on a fresh aegis checkout, and I think I’ve got
it running OK, but I can’t get logged in. I’ve tried a lot of different
things picking around, including “root”/“password” which looks like the
super user default, but no joy. I just keep getting the “Your username
or password is incorrect” message.

-Kelly

Hi, I just setup based on a fresh aegis checkout, and I think I’ve got
it running OK, but I can’t get logged in. I’ve tried a lot of
different
things picking around, including “root”/“password” which looks like the
super user default, but no joy. I just keep getting the “Your username
or password is incorrect” message.

Which version of RT/Apache/mod_perl/fastcgi/MySQL are You using? There
might be various reasons for this, depending on what You installed.
Please elaborate.

Regards,
Harald

Harald Wagener * FCB/Wilkens * An der Alster 42 * 20099 Hamburg

RT was fresh from Aegis yesterday, if you tell me where to find the
version number, I’ll tell you what it is.

This is on RedHat 8.0, completely up to date, as far as up2date is
concerned.
Mysql is version 3.23.54a-4
Apache is httpd-2.0.40-11
I told RT to use modperl2

Where would the log files be? I’ve looked in /var/log and
/opt/rt3/var/log as well as the httpd logs and didn’t see any messages.

Kelly F. Hickel
Senior Software Architect
MQSoftware, Inc
952.345.8677
kfh@mqsoftware.comFrom: Harald Wagener [mailto:hwagener@hamburg.fcb.com]
Sent: Tuesday, March 11, 2003 2:17 AM
To: Kelly F. Hickel
Cc: rt-devel@fsck.com
Subject: Re: [rt-devel] (newbie) Initial user/password on clean install?

Hi, I just setup based on a fresh aegis checkout, and I think I’ve got
it running OK, but I can’t get logged in. I’ve tried a lot of
different
things picking around, including “root”/“password” which looks like
the
super user default, but no joy. I just keep getting the “Your
username
or password is incorrect” message.

Which version of RT/Apache/mod_perl/fastcgi/MySQL are You using? There
might be various reasons for this, depending on what You installed.
Please elaborate.

Regards,
Harald

Harald Wagener * FCB/Wilkens * An der Alster 42 * 20099 Hamburg

RT was fresh from Aegis yesterday, if you tell me where to find the
version number, I’ll tell you what it is.

This is on RedHat 8.0, completely up to date, as far as up2date is
concerned.
Mysql is version 3.23.54a-4
Apache is httpd-2.0.40-11
I told RT to use modperl2

Apache2 is not recommended when using RT 3. You should switch to
apache-1.3.x instead - it is much more stable. RedHat’s mod_perl is
also an 1.99 prerelease. If possible, use fastcgi.

Regards,
Harald

Harald Wagener * FCB/Wilkens * An der Alster 42 * 20099 Hamburg

A bit odd, I went in to SiteConfig and set LogToFile to 1, restarted
httpd again and now I can log in!?!?!?

Kelly F. Hickel
Senior Software Architect
MQSoftware, Inc
952.345.8677
kfh@mqsoftware.comFrom: Kelly F. Hickel
Sent: Tuesday, March 11, 2003 8:20 AM
To: 'Harald Wagener’
Cc: rt-devel@fsck.com
Subject: RE: [rt-devel] (newbie) Initial user/password on clean install?

RT was fresh from Aegis yesterday, if you tell me where to find the
version number, I’ll tell you what it is.

This is on RedHat 8.0, completely up to date, as far as up2date is
concerned.
Mysql is version 3.23.54a-4
Apache is httpd-2.0.40-11
I told RT to use modperl2

Where would the log files be? I’ve looked in /var/log and
/opt/rt3/var/log as well as the httpd logs and didn’t see any messages.

Kelly F. Hickel
Senior Software Architect
MQSoftware, Inc
952.345.8677
kfh@mqsoftware.com

From: Harald Wagener [mailto:hwagener@hamburg.fcb.com]
Sent: Tuesday, March 11, 2003 2:17 AM
To: Kelly F. Hickel
Cc: rt-devel@fsck.com
Subject: Re: [rt-devel] (newbie) Initial user/password on clean install?

Hi, I just setup based on a fresh aegis checkout, and I think I’ve got
it running OK, but I can’t get logged in. I’ve tried a lot of
different
things picking around, including “root”/“password” which looks like
the
super user default, but no joy. I just keep getting the “Your
username
or password is incorrect” message.

Which version of RT/Apache/mod_perl/fastcgi/MySQL are You using? There
might be various reasons for this, depending on what You installed.
Please elaborate.

Regards,
Harald

Harald Wagener * FCB/Wilkens * An der Alster 42 * 20099 Hamburg