Missing menu items - show results etc

Hi RT-Users,

after upgrading from 3.8.4 to 3.8.6 we are missing in the ticket menu
(on the left side) the items ‘Show Results’ and ’ Bulk Update and
’graph’ after picking a ticket from a search result list.
The last search is deleted too.
Is this a new feature?

Cheers,
-bj�rn

after upgrading from 3.8.4 to 3.8.6 we are missing in the ticket menu
(on the left side) the items ‘Show Results’ and ’ Bulk Update and
’graph’ after picking a ticket from a search result list.
The last search is deleted too.
Is this a new feature?
Odd. I tried this from home (Firefox 3/Kubuntu) and had the same
issue. Here at work (FF 3/Vista) it’s fine…

Hi RT-Users,

after upgrading from 3.8.4 to 3.8.6 we are missing in the ticket menu
(on the left side) the items ‘Show Results’ and ’ Bulk Update and
’graph’ after picking a ticket from a search result list.
The last search is deleted too.
Is this a new feature?

It’s certainly not. Just at a guess, are you using RT’s WebExternalAuth?
(is that variable set to true in your RT_SiteConfig.pm?) If so, is
WebExternalAuthContinuous set to true as well?

It’s certainly not. Just at a guess, are you using RT’s WebExternalAuth?

We aren’t here. Though admittedly, this is an sort of thing to be
browser-specific, but it’s definitely what I saw. I can recheck this
evening.

Cambridge Energy Alliance: Save money. Save the planet.

It’s certainly not. Just at a guess, are you using RT’s WebExternalAuth?

We aren’t here. Though admittedly, this is an sort of thing to be

“an odd”, I assume.

browser-specific, but it’s definitely what I saw. I can recheck this
evening.

Note also that clicking on a ticket from a list on the homepage
doesn’t set search context. Which means you wouldn’t have those menu
items.

-j

“an odd”, I assume.
Yes. Brain faster than fingers.

Note also that clicking on a ticket from a list on the homepage
doesn’t set search context. Which means you wouldn’t have those menu
items.
Nope, simple search (queue name) in both cases.

Hi RT-Users,

after upgrading from 3.8.4 to 3.8.6 we are missing in the ticket menu
(on the left side) the items ‘Show Results’ and ’ Bulk Update and
’graph’ after picking a ticket from a search result list.
The last search is deleted too.
Is this a new feature?

It’s certainly not. Just at a guess, are you using RT’s WebExternalAuth?
(is that variable set to true in your RT_SiteConfig.pm?) If so, is
WebExternalAuthContinuous set to true as well?

I can confirm your guess.

Yesterday we upgraded a test server to 3.8.6 and observed the same missing menu items. And we do set $WebExternalAuto=1

Today I added

Set($WebExternalAuthContinuous, 0);

and the menu items reappeared.

Jim Berry
Federal Reserve Board

False confirmation. It seems I switched from the production to
development servers (3.8.1 to 3.8.6) while looking at the ticket page
rather than the search results…

Cambridge Energy Alliance: Save money. Save the planet.

Hello!

It’s certainly not. Just at a guess, are you using RT’s WebExternalAuth?

Yes we using WebExternalAuth with mod_auth_kerb

(is that variable set to true in your RT_SiteConfig.pm?) If so, is
WebExternalAuthContinuous set to true as well?

It was set true in RT_Config, after I set it to false, the "Show Result"
links now appear again in the left toolbar.

I’m not sure if I understand the implication. Does it mean that RT now
checks credentials once per session? I get a cookie and afterwards
as long as I have this cookie there will be no mod_auth* communication

best regards and thanks for your help!

sven

It was set true in RT_Config, after I set it to false, the "Show Result"
links now appear again in the left toolbar.

I’m not sure if I understand the implication. Does it mean that RT now
checks credentials once per session? I get a cookie and afterwards
as long as I have this cookie there will be no mod_auth* communication

That is correct. This is a new option in 3.8.6. The issue you’re running
into is clearly a bug that we need to fix for 3.8.7. But the workaround
should be ok for now, I hope.

Hi Jesse!

That is correct. This is a new option in 3.8.6. The issue you’re running
into is clearly a bug that we need to fix for 3.8.7. But the workaround
should be ok for now, I hope.

It’s ok!

Thx,
Bj�rn