Including RTFM articles in RT replies when WYSIWYG editor enabled

I have a slight problem including RTFM articles in a ticket reply when
WYSIWYG editor is enabled.

Everything looks like and it adds the text to the reply, but when it
sends it truncates the text, sends a partial email and records the
corrupt message. There are also spaces inserted midway into words in the
reply.

It does this consistently every time, so if the same RTFM article is
included it puts the spaces in the same place and truncates the end of
the message at the same place too.

If the WYSIWYG editor is disabled, then it includes the text verbatim
and doesn’t truncate the message.

This is version RT 3.8.1 and RTFM 2.4.0.

I second that. Are you seeing these problems coming from a custom field of
type text or wiki format?
MattOn Wed, Nov 26, 2008 at 3:23 AM, Alex Young alexyoung@scoutsolutions.co.ukwrote:

I have a slight problem including RTFM articles in a ticket reply when
WYSIWYG editor is enabled.

Everything looks like and it adds the text to the reply, but when it sends
it truncates the text, sends a partial email and records the corrupt
message. There are also spaces inserted midway into words in the reply.

It does this consistently every time, so if the same RTFM article is
included it puts the spaces in the same place and truncates the end of the
message at the same place too.

If the WYSIWYG editor is disabled, then it includes the text verbatim and
doesn’t truncate the message.

This is version RT 3.8.1 and RTFM 2.4.0.


http://lists.bestpractical.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rt-users

Community help: http://wiki.bestpractical.com
Commercial support: sales@bestpractical.com

Discover RT’s hidden secrets with RT Essentials from O’Reilly Media.
Buy a copy at http://rtbook.bestpractical.com

It happens if the content comes from a custom field type of text or wiki
format.From: matt@hoov.net [mailto:matt@hoov.net] On Behalf Of Matt Hoover
Sent: 27 November 2008 08:05
To: Alex Young
Cc: RT Users
Subject: Re: [rt-users] Including RTFM articles in RT replies when
WYSIWYG editor enabled

I second that. Are you seeing these problems coming from a custom field
of type text or wiki format?

Matt