In 3.8.0, RTFM doesn't always include

Hello,

We’ve noticed that since the 3.8.0 upgrade, sometimes trying to
include an RTFM article doesn’t always work. Trying multiple (many!)
times, eventually it seems to work. Anyone seen this behavior?
Anyone got a solution?

Thanks!

Cheers,
-j

We’ve noticed that since the 3.8.0 upgrade, sometimes trying to
include an RTFM article doesn’t always work. Trying multiple (many!)
times, eventually it seems to work. Anyone seen this behavior?
Anyone got a solution?

What version of RTFM? Have you tried RTFM’s trunk which has
had a few bugfixes for 3.8? What errors are in your log?

I have not seen this and I have done a lot of work with RTFM
in the last few weeks.

You also don’t say what kind of RTFM setup you have, or how
you’re including the articles. I can think of several different ways
to select an article for inclusion.

-kevin

What version of RTFM? Have you tried RTFM’s trunk which has
had a few bugfixes for 3.8? What errors are in your log?

No errors in the log. RTFM-2.2.1

You also don’t say what kind of RTFM setup you have, or how
you’re including the articles. I can think of several different ways
to select an article for inclusion.

I think it’s a pretty basic setup. I’ve tried the three methods of
including an article while responding to a ticket: “search, then
clicking go next to one of them”, the “include input” and the
"dropdown" options.

Thanks for the help…

Cheers,
-j

What version of RTFM? Have you tried RTFM’s trunk which has
had a few bugfixes for 3.8? What errors are in your log?

No errors in the log. RTFM-2.2.1

With no errors of any kind and without a replication recipe,
I can’t really debug this. I’m going to suggest you wait
for the 2.4.0 release candidates or try the trunk of
RTFM from the svn repository which should be turning
into the release candidate after some documentation work.