Fetchmail & Exchange 2003 have stopped playing nicely

Now my fetchmail services on both servers no longer work. I keep getting
authentication errors:

Nothing I’m trying seems to work correctly. I’m guessing it’s security
patches on our Exchange server because this was working fine on our
first server for over a year.

I’m Google-ing RT and Exchange and not coming up with anything. Does
anyone have any suggestions or links? Thanks!

Stephen Cena
QVII
MIS/IT Dept
850 Hudson Ave.
Rochester, NY. 14620
585-544-0450 x300
sjc@qvii.com
“Thank you for helping us help you help us all.”
–For email related issues, please contact postmaster@qvii.com

Wow; looks like it was just the account names were too long. I’ve
deleted all of them & re-created them and all appears to be OK.
head scratching

Stephen Cena
QVII
MIS/IT Dept
850 Hudson Ave.
Rochester, NY. 14620
585-544-0450 x300
sjc@qvii.com
“Thank you for helping us help you help us all.”
–For email related issues, please contact postmaster@qvii.com

What protocol are you using?

We use imap via TLS and we see this all the time in our logs, but it’s actually working fine (first Exchange 2007, now 2010). I think it has unsupported auth mechanisms in its list, so we see these as it tries them, then fails to the next one.

Fetchmail has a non-daemon run mode that can give you a lot of info (fetchmail --vvv --nodetach --nosyslog -f /path/to/fetchmail-config-file)

Brent WieseFrom: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com [mailto:rt-users-bounces@lists.bestpractical.com] On Behalf Of Cena, Stephen (ext. 300)
Sent: Wednesday, May 29, 2013 11:04 AM
To: rt-users@lists.bestpractical.com
Subject: [rt-users] Fetchmail & Exchange 2003 have stopped playing nicely

Now my fetchmail services on both servers no longer work. I keep getting authentication errors:

Nothing I’m trying seems to work correctly. I’m guessing it’s security patches on our Exchange server because this was working fine on our first server for over a year.

I’m Google-ing RT and Exchange and not coming up with anything. Does anyone have any suggestions or links? Thanks!

Stephen Cena
QVII
MIS/IT Dept
850 Hudson Ave.
Rochester, NY. 14620
585-544-0450 x300
sjc@qvii.commailto:sjc@qvii.com
“Thank you for helping us help you help us all.”
–For email related issues, please contact postmaster@qvii.commailto:postmaster@qvii.com