Custom fields are not being displayed

I am trying to upgrade from 3.0.8 to 3.6.1 and it all looked OK apart from
not being able to see any Custom Fields when I display a ticket. Despite
giving myself the appropriate rights (AdminCustomField etc) I cannot
perform any configuration on them either. I am running on fc5, perl
version 5.8.8-5, apache 1.3 and mysql 5.0.27. When I check the rt3
database using mysql, both the CustomFields and CustomFieldValues tables
appear to be populated correctly.

I’m sure I’m missing something obvious but can anyone shed some light on
this ?

Thanks,

Alison

Alison Downie, Computing Officer
School of Informatics, University of Edinburgh
Room B21, 5 Forrest Hill, EDINBURGH, EH1 2QL

Tel: 650 3095

Alison Downie wrote:

I am trying to upgrade from 3.0.8 to 3.6.1 and it all looked OK apart
from not being able to see any Custom Fields when I display a ticket.
Despite giving myself the appropriate rights (AdminCustomField etc) I
cannot perform any configuration on them either. I am running on fc5,
perl version 5.8.8-5, apache 1.3 and mysql 5.0.27. When I check the rt3
database using mysql, both the CustomFields and CustomFieldValues tables
appear to be populated correctly.

I’m sure I’m missing something obvious but can anyone shed some light on
this ?

(I’m on a plane and my mail client is claiming this message had no
replies. Apologies if it’s already sorted.)

Starting in, IIRC, RT 3.4, we added per-custom-field access controls.
Head on over to “Configuration -> Custom Fields” and grant your groups
the rights to some custom fields and you should be all set.

Jesse

signature.asc (189 Bytes)