Can't Login.... Was previously working

Hi All,

I was trying to update my server and after I rebooted I could still access
the login page but after entering valid credentials and pressing the login
button I am returned to the login page… I don’t see anything in the
logs… The only thing I found in the archives was this:
http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2002-October/010381.html

About Apache::Cookie…

Anyone have any more ideas?

-Jamie

James L. Harrison
harrison@palisadesys.com
Technical Support Engineer
Palisade Systems
515.296.0701

James,

Is the time correct and more or less the same on both your server and the
client? Cookies and wrong time are a bad combination!

Edna

Hi All,

I was trying to update my server and after I rebooted I could still access
the login page but after entering valid credentials and pressing the login
button I am returned to the login page… I don’t see anything in the
logs… The only thing I found in the archives was this:
http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2002-October/010381.html

About Apache::Cookie…

Anyone have any more ideas?

-Jamie


James L. Harrison
harrison@palisadesys.com
Technical Support Engineer
Palisade Systems
515.296.0701


rt-users mailing list
rt-users@lists.fsck.com
http://lists.fsck.com/mailman/listinfo/rt-users

Have you read the FAQ? The RT FAQ Manager lives at http://fsck.com/rtfm

Edna Wigderson
Email: edna@ias.edu Institute for Advanced Study
Phone: 609-734-8120 Einstein Drive
Fax: 609-951-4418 Princeton, NJ 08540-4907

Hi All,

It turns out I had a problem when I upgraded my glibc… it made apache
unhappy… I rebuilt apache and then had to make sure to stop and then start
the server… Not a restart…

-Jamie

James L. Harrison
harrison@palisadesys.com
Technical Support Engineer
Palisade Systems
515.296.0701

I was trying to update my server and after I rebooted I could still
access the login page but after entering valid credentials and
pressing the login button I am returned to the login page… I don’t
see anything in the logs…

The same thing happened to me; it appears to have been because I keep up
with Debian unstable.

This morning’s updates have fixed it for RT, but not for another
Mason-based app I’m using.

Very frustrating.

-Robin

http://www.digitalkingdom.org/~rlpowell/ *** I’m a male Robin.
.i le pamoi velru’e zo’u crepu le plibu taxfu
.i le remoi velru’e zo’u mo .i le cimoi velru’e zo’u ba’e prali .uisai
http://www.lojban.org/ *** to sa’a cu’u lei pibyta’u cridrnoma toi

I was trying to update my server and after I rebooted I could still
access the login page but after entering valid credentials and
pressing the login button I am returned to the login page… I don’t
see anything in the logs…

The same thing happened to me; it appears to have been because I keep up
with Debian unstable.

This morning’s updates have fixed it for RT, but not for another
Mason-based app I’m using.

Very frustrating.

-Robin

You don’t mention which version of RT you’re using. But if it’s rt 2.0
you’re probably triggering the bug in crypt:

http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2002-October/010256.html

John

I was trying to update my server and after I rebooted I could
still access the login page but after entering valid credentials
and pressing the login button I am returned to the login page… I
don’t see anything in the logs…

The same thing happened to me; it appears to have been because I
keep up with Debian unstable.

This morning’s updates have fixed it for RT, but not for another
Mason-based app I’m using.

Very frustrating.

You don’t mention which version of RT you’re using.

That’s because RT was already better at this point. 8)

But if it’s rt 2.0 you’re probably triggering the bug in crypt:

http://lists.fsck.com/pipermail/rt-users/2002-October/010256.html

Oh lovely. Thanks.

-Robin

http://www.digitalkingdom.org/~rlpowell/ *** I’m a male Robin.
.i le pamoi velru’e zo’u crepu le plibu taxfu
.i le remoi velru’e zo’u mo .i le cimoi velru’e zo’u ba’e prali .uisai
http://www.lojban.org/ *** to sa’a cu’u lei pibyta’u cridrnoma toi