AW: Newbie Setup Question

Hi Cerion,

I’ve chmod the 2 files and it still gives me code.

The access log shows:

IP - - date “GET / HTTP/1.1” 304 -
IP - - date “GET /index.html? HTTP/1.1” 304 -

The error log shows:

[notice] FastCGI: process manager initialized
[notice] Apache/1.3.29 (Unix) mod_fascgi/2.4.2 mod_ssl/2.8.16 OpenSSL(0.9.7a configured – resuming normal operations
[notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

And I added a virtualhost to the bottom of my httpd.conf

ServerName xxx.xxx.xxx DocumentRoot /opt/rt-3-0-8/share/html AddDefaultCharset UTF-8
# Perlmodule Apache::DBI
# PerlRequire /opt/rt-3-0-8/bin/webmux.pl

<Location />
	SetHandler perl-script
	# PerlHandler RT::Mason
</Location>

Every line with a # produces an error if i take the # out.

Any help will be appreciated.

Thanks - TomVon: rt-users-bounces@lists.bestpractical.com [mailto:rt-users-bounces@lists.bestpractical.com] Im Auftrag von Cerion Armour-Brown
Gesendet: Mittwoch, 3. März 2004 17:06
An: rt-users@lists.bestpractical.com
Betreff: Re: [rt-users] Newbie Setup Question

I fell over something like this, and it had to do with the permissions on RT_Config.pm, and RT_SiteConfig.pm - the apache log said:
“Can’t locate /opt/rt3/etc/RT_Config.pm in @INC…”

“Compilation failed in require at /opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi”
I haven’t decided what permissions to give them yet, but I can say that opening them up to 777 solved my problem :slight_smile:

If this isn’t your problem, post your virtualhost setup, and let us know what your apache logs say.
Cerion

Hi Cerion,

I’ve chmod the 2 files and it still gives me code.

The access log shows:

IP - - date “GET / HTTP/1.1” 304 -
IP - - date “GET /index.html? HTTP/1.1” 304 -

The error log shows:

[notice] FastCGI: process manager initialized
[notice] Apache/1.3.29 (Unix) mod_fascgi/2.4.2 mod_ssl/2.8.16
OpenSSL(0.9.7a configured – resuming normal operations [notice] Accept
mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

And I added a virtualhost to the bottom of my httpd.conf

ServerName xxx.xxx.xxx DocumentRoot /opt/rt-3-0-8/share/html AddDefaultCharset UTF-8

Perlmodule Apache::DBI

PerlRequire /opt/rt-3-0-8/bin/webmux.pl

SetHandler perl-script # PerlHandler RT::Mason

Every line with a # produces an error if i take the # out.

Any help will be appreciated.

Thanks - Tom

Ok, you’re using the advised VH setup for mod_perl…
since you’re using fastcgi instead, you’ll need something like this:
LoadModule fastcgi_module modules/mod_fastcgi.so
AddHandler fastcgi-script fcgi
FastCgiServer /opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi

<VirtualHost *>
DocumentRoot /opt/rt3/share/html
ServerName xxxxxx
ServerAdmin xxxxxx
ErrorLog /usr/local/apache2/logs/rt3_error_log
TransferLog /usr/local/apache2/logs/rt3_access_log
AddDefaultCharset UTF-8

ScriptAlias / /opt/rt3/bin/mason_handler.fcgi/

(Others on the list give FastCgiServer etc inside the VH - but this gives me
errors…?)

This should get you into RT
HOWEVER…
I’m still having problems with the ticket #id search

  • the redirect, given index.html?q=1, doesn’t work…
    Lemme know if you have the same problem.
    Cerion